עבור לתוכן

לאן נעלמו 130GB ??? כנסו לסיפור המלא.

Featured Replies

פורסם

160 זה הדגם הכי פופלרי עכשיו, תנסה למצוא מישהו עם דיסק זהה לשלך..

פורסם
  • מחבר

יום ראשון אני אנסה להתקשר לדילר שקניתי ממנו את ההרדיסק ולנסות לבקש ממנו להביא לי עוד הרדיסק כזה בשביל לנסות להחליף תפלטות ... אבל זה יהיה רק ביום ראשון ויום ראשון אני חוזר לצבא :\

עד אז אם למישהו יהיו עוד רעיונות אני אשמח לשמוע .

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

לפני מספר שנים, כשהייתי קטן, גם אני רציתי לבדוק מה קורה אם מזיזים את המתג (כמובן שלא ידעתי בכלל מה זה המתג הזה) ונשרף ספק הכוח (הג'נרי כמובן).

:nixweiss:

פורסם

ראיתי איפהשהוא שלהחליף את הפלטות עובד יפה מאוד, אז כדי לנסות אם כסף לא מהווה מחסום

פורסם

שלום

התקלה שלך ידועה הדיסק הקיח שלך לא מקולקל פשוט לא מקונפג טוב

תכבה את המחשב שלך בדיסק הקשיח יש גמפרים פשוט תוציא את הגמפר זה מן חתיכת פלסטיק ותדנה את מקומה עד שהביוס שלך יזה 160 גיגבייט

לאחר שזיהה המחשב את הגודל המתאים לא בינדוס בביוס) תעלה את המחשב

חשוב לא לשחק עם הגמפרים כשהמחשב דלוק רק כשהוא מכובה

לאחר שהוא זיהה תכנס לוינדוס ותתקין פרPARTITION MAGIC 8.0

עם מספר סריאלי נכון כשזה תוכנה מלאה תמחק את מה שאתה לא רואה אם אתה רואה רק מחיצה אחתה של 30 ואתה רואה מחיצה אחרת עם שאר הגודל פשוט תמחק ויצר מחיצה אחת גדולה עם כל הגודל הנכון

המדע הלך לך בכל מקרה ולא תוכל לשחזר בכלל

במידה ואתה רואה רק מחיצה אחת של 30 ולא את כל ה 160 פשוט תיצר עוד מחיצה אחת גדולה תחת NTFS או FAT 32

עדיף FAT 32

תאשר הכל המחשב שלך יבקש לעשות הפעלה מחדש תודדא שאין תקליור או דיסקט ותעשה הפעלחה מחדש לאחר מכן פרטיסיון מגיק יעשה את העבודה תחת דוס מסך שחור לפני עליה XP

זה יקח לך 10 דקות והכול יחזור לקדמותו

לפעמים כשיש יש מחיצה עם FAT32 הוא לא רואה מחיצה NTFS

כנראה מה שיש לך כרגע

הייתי ממליץ לך להחליף את הדיסק הקשיח ולא להגיד כלום לחנות להגיד לו שהדיסק הקיש לא תקין והוא נכבה לך אחרי כמה שעות עבודה ומשמיע תקתוקים

הוא יחליף לך במקום או שתחכה כמה ימים עד שיחזור

עדיף לך להחליף גם את שאר החלקים אם יש אחריות

הספק שלך שעלה לך כל כך הרבה כסף במידה ולא באחריות תוכל לתקן אצל כל טכנאי אלקטרוניקה מצוי יש שם 3 רכיבים שעלותם 30 ש"ח שקונים אותם בתחנה המרכזית בת"א ומחליפים אותם וזה עובד כמו חדש

אם יש אחריות תחליף הכל אפילו מדי פעם תלך ותחליף חלק ואל תגיד מה הסיבה רק תגיד שזה נתקע לך ועושה הפעלה מחדש או מקצר

לגבי עלותו הספ עלות של ספק 500-400-350W זה גג 150-70 ש"ח הכי יקר אל תתפטה לקנות משהו יקר כי חבל על הכסף הכל מתקלקל מהר הזול כמו היקר בנוסף ההספקים לא נכונים והכל מזויף ככה שזה לא משנה הרבה אבל בכל זאת עדיף לקחת ספק עם הספק גבוהה כמו 500W כי היום יש כרטיסי מסבך זוללי חשמל ויתקעו לך אם אתה לא קונה את הדבר הנכון

לגבי דיסק קשיח עדיף לך לקנות SEAGATE ולא WESTERN DIGITAL או מקסטור כי סיגייט מחזיקים הכי הרבה זמן מניסיון

חשוב אל תגע בדיסקים של סמסונג שאיטיים רצח וגם לא בדיסקים שעברו תיקון או REBURBISHED

כאלה הם הדיסקים שנמכרים באייבורי מחשבים

דיסק קשיח ללא 3 שנות אחריות לא לקנות בכלל

עוד דבר חשוב לסיום אם יש לחבר שלך דיסק קשיח דומה לשלך בדיוק אותו דבר ואות דגם וגודל תוכל לעשות גוסט כלומר העתקה של כל החומר שלו למחשב שלך וככה הדיסק הקשיח שלך יחזור להיות תקין רצוי שכל החלקים יהיו דומים במיוחד הלוח אם אחרת הוינדוס יתן לך שגיאה ותאלך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש כי זה הגנה של XP נגד זיופים

לפחות גוסט יחזיר לך את הגודל הנכון ותוכל להתקין מחדש את המחשב במידה ואתה לא באחריות

כדי שסיפור הקצר לא יחזור על עצמו שים מדבקה על החלק שמאפשר שינוי מ 115-240-220

2. אתה יכל לקנות מן תקע שקע כזה ולחבר למחשב שבמידה והמתח עולה מעל המותר המחשב שלך לא ידפק

זה עולה בערך 45ש"ח בכל חנות חשמל וטוב מאוד בשביל המחשב ובמיוחד ספקים

זה יגן על המחשב בפני ברק קצרי חשמל של חברת החשמל והחורף הקרוב שווה לקנות

פורסם

פשש, כמה זינוי שכל בתגובה אחת...

אז זהו, שאם הוא רואה רק 30 (והוא אומר בביוס גם), אז זה לא בהכרח יעזור.

המידע לא בהכרח הלך כפי שאתה רושם, ויש סיכוי שעם תוכנות שחזור מקצעויות אולי אפשר כן לשחזר חלק.

ממש לא יראה חשוד שהוא הולך כל שבוע להחליף חלק אחר...

עלות של ספק טוב (ולא גנרי) של 500W (לא שהוא צריך בכרח) היא לא 150 ש"ח, ואתה מדבר שטויות, יש הבדלים בין הדגמים השונים...

אתה מפרסם חנות לרע, ועובר על חוקי הפורומים.

ד"א יש ספקים שנמכרים ישר בלי המפסק 110-220 (אבל אני לא בטוח עד כמה הם נפוצים בארץ, כי לרוב מוכרים אותם באירופה ולא בארה"ב שמשם עיקר היבוא שלנו).

פורסם
  • מחבר
שלום

התקלה שלך ידועה הדיסק הקיח שלך לא מקולקל פשוט לא מקונפג טוב

תכבה את המחשב שלך בדיסק הקשיח יש גמפרים פשוט תוציא את הגמפר זה מן חתיכת פלסטיק ותדנה את מקומה עד שהביוס שלך יזה 160 גיגבייט

לאחר שזיהה המחשב את הגודל המתאים לא בינדוס בביוס) תעלה את המחשב

חשוב לא לשחק עם הגמפרים כשהמחשב דלוק רק כשהוא מכובה

לאחר שהוא זיהה תכנס לוינדוס ותתקין פרPARTITION MAGIC 8.0

עם מספר סריאלי נכון כשזה תוכנה מלאה תמחק את מה שאתה לא רואה אם אתה רואה רק מחיצה אחתה של 30 ואתה רואה מחיצה אחרת עם שאר הגודל פשוט תמחק ויצר מחיצה אחת גדולה עם כל הגודל הנכון

המדע הלך לך בכל מקרה ולא תוכל לשחזר בכלל

במידה ואתה רואה רק מחיצה אחת של 30 ולא את כל ה 160 פשוט תיצר עוד מחיצה אחת גדולה תחת NTFS או FAT 32

עדיף FAT 32

תאשר הכל המחשב שלך יבקש לעשות הפעלה מחדש תודדא שאין תקליור או דיסקט ותעשה הפעלחה מחדש לאחר מכן פרטיסיון מגיק יעשה את העבודה תחת דוס מסך שחור לפני עליה XP

זה יקח לך 10 דקות והכול יחזור לקדמותו

לפעמים כשיש יש מחיצה עם FAT32 הוא לא רואה מחיצה NTFS

כנראה מה שיש לך כרגע

הייתי ממליץ לך להחליף את הדיסק הקשיח ולא להגיד כלום לחנות להגיד לו שהדיסק הקיש לא תקין והוא נכבה לך אחרי כמה שעות עבודה ומשמיע תקתוקים

הוא יחליף לך במקום או שתחכה כמה ימים עד שיחזור

עדיף לך להחליף גם את שאר החלקים אם יש אחריות

הספק שלך שעלה לך כל כך הרבה כסף במידה ולא באחריות תוכל לתקן אצל כל טכנאי אלקטרוניקה מצוי יש שם 3 רכיבים שעלותם 30 ש"ח שקונים אותם בתחנה המרכזית בת"א ומחליפים אותם וזה עובד כמו חדש

אם יש אחריות תחליף הכל אפילו מדי פעם תלך ותחליף חלק ואל תגיד מה הסיבה רק תגיד שזה נתקע לך ועושה הפעלה מחדש או מקצר

לגבי עלותו הספ עלות של ספק 500-400-350W זה גג 150-70 ש"ח הכי יקר אל תתפטה לקנות משהו יקר כי חבל על הכסף הכל מתקלקל מהר הזול כמו היקר בנוסף ההספקים לא נכונים והכל מזויף ככה שזה לא משנה הרבה אבל בכל זאת עדיף לקחת ספק עם הספק גבוהה כמו 500W כי היום יש כרטיסי מסבך זוללי חשמל ויתקעו לך אם אתה לא קונה את הדבר הנכון

לגבי דיסק קשיח עדיף לך לקנות SEAGATE ולא WESTERN DIGITAL או מקסטור כי סיגייט מחזיקים הכי הרבה זמן מניסיון

חשוב אל תגע בדיסקים של סמסונג שאיטיים רצח וגם לא בדיסקים שעברו תיקון או REBURBISHED

כאלה הם הדיסקים שנמכרים באייבורי מחשבים

דיסק קשיח ללא 3 שנות אחריות לא לקנות בכלל

עוד דבר חשוב לסיום אם יש לחבר שלך דיסק קשיח דומה לשלך בדיוק אותו דבר ואות דגם וגודל תוכל לעשות גוסט כלומר העתקה של כל החומר שלו למחשב שלך וככה הדיסק הקשיח שלך יחזור להיות תקין רצוי שכל החלקים יהיו דומים במיוחד הלוח אם אחרת הוינדוס יתן לך שגיאה ותאלך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש כי זה הגנה של XP נגד זיופים

לפחות גוסט יחזיר לך את הגודל הנכון ותוכל להתקין מחדש את המחשב במידה ואתה לא באחריות

כדי שסיפור הקצר לא יחזור על עצמו שים מדבקה על החלק שמאפשר שינוי מ 115-240-220

2. אתה יכל לקנות מן תקע שקע כזה ולחבר למחשב שבמידה והמתח עולה מעל המותר המחשב שלך לא ידפק

זה עולה בערך 45ש"ח בכל חנות חשמל וטוב מאוד בשביל המחשב ובמיוחד ספקים

זה יגן על המחשב בפני ברק קצרי חשמל של חברת החשמל והחורף הקרוב שווה לקנות

קודם כל תודה על הניסיון לעזור אני מעריך את זה .

אני חייב לציין שהמשפט הראשון שלך הכניס בי תקווה, אבל לאחר שקראתי את ההמשך קצת התאכזבתי. אני רוצה להתייחס לכמה דברים לא מדוייקים שאמרת .

אני לא רואה שום קשר בין קינפוג הג'מפרים לבין עצם העובדה שהמחשב מזהה את ההרדיסק כ 30GB ולא כ 160GB . הקינפוג של הג'מפרים נועד להגדיר את ההרדיסק כ MASTER או כ SLAVE . אני לא חדש בעסק ואני יודע להגדיר הרדיסק והוא מוגדר נכון , מה גם שאף אחד לא נגע בג'מפרים  ככה שזה לא רלוונטי .

בקשר לספק כוח, כאן אתה לא צודק כי מתוך ניסיון - ספק כוח זה הרכיב האחרון שאני לא אשקיע בו . מה לעשות שלא היה לי אף פעם מזל עם ספקים פשוטים שכל הזמן עשו לי בעיות יציבות ונשפרו על שמאל ועל ימין . אני דיי בטוח שאם במקרה הנ"ל היה לי ספק ג'נרי לא היתי מופתע עם כל המחשב היה הולך לעולמו.

העיניין של התיקון של הספק לא נראה לי. אני בספק שאותו טכנאי יוכל להחליף את הרכיבים ברכיבים בעלי אותה איכות כמו של הספק שלי (במידה וזה לא פיוז פשוט).

אני אנסה קודם לממש את האחריות ואם לא אז נראה כבר מה נעשה ...

השקע שאתה ממליץ עליו לא רלוונטי בכלל למקרה שלי, מה גם שבספק כוח שלי יש מנגנון מובנה המגן את המחשב מפני קפיצות מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים