פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב.מפרט:AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D1GB GeilLeadtek 7800GT250GB SATA 2SONY FLOPPYNEC X16 HEC 580אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO)האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKYאיזה עידכון של windows הייתם בוחרים?אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח)ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר.תודה יעקב!
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים אם תפתח עוד 17 תראדים על המפרט המסכן הזה תרגע?תן לוינדוס לעשות את כל העידכונים הדרושיםכל אחד והתוכנות שהוא צריך, אני הייתי מתחיל מהדרייברים...אגב הספק הוא אוברקיל..
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר תודה אלי! מה הבעיה שלך אני מתייעץ...!לא כל יום מקבלים מחשב חדש! קיבלתי אחרי 6 שניםד"א הוא גם יעשה SP2?
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר טוב אבל אפשר לקבל סיוע עזרה ...בכל זאת?ד"א כל תאדר נפתח במקום אחר עם תמיכה שונה!
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים אם תפתח עוד 17 תראדים על המפרט המסכן הזה תרגע? תן לוינדוס לעשות את כל העידכונים הדרושים כל אחד והתוכנות שהוא צריך, אני הייתי מתחיל מהדרייברים... אגב הספק הוא אוברקיל.. Gigaפות תתחיל להירגע, לאחרונה אני רואה יותר מדי ת'רדים שאתה נפתח על אנשים ועושה פוזות. לך תעשה מודים לכרטיס מסך שלך. ולפותח הת'רד: אני ממליץ לך לעשות את ההתקנות בסדר הזה: א. אנטיוירוס + פיירוול (אם אין לך פיירוול חומרתי) ב. דרייברים ג. עדכונים של ווינדוס. ד. שאר התוכנות
פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים מחבר עמית בלי שטויות רוצים תדברו בפרטי...תודה רבה על העצה שלך! אקבל זאת בשמחה גם אני חשבתי לעשות את זה כחהד"א אנ'לא יודע מה יש לאלי אבל הוא בחור טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.