עבור לתוכן

טמפרטורת ליבת הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן

המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION.

אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם.

הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק..

עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע?

יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון

פורסם

איזה פורמט של HD

wmv?

אם כן, איזה? 720p או 1080i?

1080i דורש מעבד 3Ghz, אין לי מושג לגבי AMD.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום WMV...

אני צופה בלי קידוד, או יותר נכון בקידוד שזה שודר בארה"ב, שזה קבצי TS, שזה פשוט MPEG2..

בכל מקרה המחשב מספיק חזק, זה בטוח.. אני כבר חודשים בערך צופה בתכני HD.

הבעיה היא שבשבוע האחרון, כאשר אני צופה בסרטים, המחשב נתקע. רק RESET פותר. ואין לי מושג מה הבעיה... אני חושב שאולי הכרטיס מסך או משהו אחר מתחמם יותר מדי, ולכן אני צריך לדעת לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך יכול/צריך להגיע במצב אופטימלי (אני לא רוצה לעשות OVERCLOCK או משהו...)

פורסם
  • מחבר

ושכחתי לרשום,

זה בדרך כלל 1080i... תאלכס, שוב אני תלוי בשיטת השידור של אותו תוכן שאני רואה בארה"ב...

פורסם

באיזה נגן אתה משתמש? נראה לי שטמפרטורת המעבד שלך גורמת לתקיעה של המחשב....רזולוציית 1080 היא דיי קטלנית, אבל אם אתה אומר שראית בעבר בלי בעיות, בוא נתחיל עם זה שתבדוק את טמפרטורת המעבד וכרטיס המסך תוך כדי הצפייה, תראה עד לכמה הם באמת מתחממים.

פורסם
  • מחבר

אין אחד קבוע.. בדרך כלל בנגן של ה media center... (אתה יודע אולי איך ב VLC גורמים לו להשמתמש ב decoder ל mpeg2 של nvidia (ה purevideo))? בכלל לא מצאתי שם איפה מגדירים מקודדים ספיציפים...

בכל מקרה, את הטמפרטורה של הכרטיס מסך אני רושם ב LOG עם ה RIVATUNER. איך אני עושה אותו הדבר למעבד?

כמו כן, לא הצלחתי להבין איזה טמפרטורה נחשבת חמה מדי לכרטיס מסך ולמעבד..

פורסם

עד כמה שאני יודע רק ה media player של הwindows תומך בpurevideo.

לבדוק את טמפרטורת המעבד (וגם כרטיס המסך) אתה יכול עם אוורסט (למרות שהוא כבר לא חינם, אני בטוח שתוכל למצוא אותו איפשהו).

טפרטורה גבוהה לכרטיס מסך כמו שלך ייחשב משהו בסביבות ה70 מעלות פלוס, עדיין אפשר לחיות עם זה, אבל אם זה עובר את ה70 אז משהו פה לא בסדר.

בקשר למעבד, אין לי מושג במעבדי AMD.

פורסם
  • מחבר

טוב אז יכול להיות שפה הבעיה, כי רוב הזמן הוא על 60 וכאשר אני צופה בHD הוא עולה לקצת מעל 70.

איך אני יכול להוריד לו את הטמפ'? אני לא עשיתי OVERCLOCK או משהו, והמאוורר שבא איתו עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? (גם יש לי את הזלמן הגדול למעבד, כך שאני חושב שזה גם צריך היה לעזור אולי קצת...)

פורסם

גם קצת מעל 70 זה עדיין סביל, הייתי בודק יותר את המעבד שלך, אבל מאחר ואין לי מושג מה נחשב לרותח במעבדי AMD הייתי מחכה לתשובה ממישהו שיש לו מושג.

פורסם

לא יודע איזה ליבה יש לך, אבל בליבות VENICE החדשות של ה AMD64 נראה לי שהטמפ' האלו כבר קריטיות (ב AMD64 3000 VENICE שלי, זה בד"כ על 30 מעלות עם קירור רגיל, ובמאמץ 39)...

הייתי מציע לך לפתוח את המחשב ולנסות לנקות את ה HEATSINK מעל המעבד, ואת המאורר..

פורסם

התכוונת ל70 לכרטיס או למעבד? אם זה המעבד אז זה רותח! חשבתי שדיברת על הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים