פורסם 2005 בדצמבר 720 שנים אהלןהמחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION.אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם.הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק..עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע?יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים איזה פורמט של HD wmv?אם כן, איזה? 720p או 1080i?1080i דורש מעבד 3Ghz, אין לי מושג לגבי AMD.
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר מה פתאום WMV...אני צופה בלי קידוד, או יותר נכון בקידוד שזה שודר בארה"ב, שזה קבצי TS, שזה פשוט MPEG2..בכל מקרה המחשב מספיק חזק, זה בטוח.. אני כבר חודשים בערך צופה בתכני HD.הבעיה היא שבשבוע האחרון, כאשר אני צופה בסרטים, המחשב נתקע. רק RESET פותר. ואין לי מושג מה הבעיה... אני חושב שאולי הכרטיס מסך או משהו אחר מתחמם יותר מדי, ולכן אני צריך לדעת לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך יכול/צריך להגיע במצב אופטימלי (אני לא רוצה לעשות OVERCLOCK או משהו...)
פורסם 2005 בדצמבר 820 שנים מחבר ושכחתי לרשום,זה בדרך כלל 1080i... תאלכס, שוב אני תלוי בשיטת השידור של אותו תוכן שאני רואה בארה"ב...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים באיזה נגן אתה משתמש? נראה לי שטמפרטורת המעבד שלך גורמת לתקיעה של המחשב....רזולוציית 1080 היא דיי קטלנית, אבל אם אתה אומר שראית בעבר בלי בעיות, בוא נתחיל עם זה שתבדוק את טמפרטורת המעבד וכרטיס המסך תוך כדי הצפייה, תראה עד לכמה הם באמת מתחממים.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר אין אחד קבוע.. בדרך כלל בנגן של ה media center... (אתה יודע אולי איך ב VLC גורמים לו להשמתמש ב decoder ל mpeg2 של nvidia (ה purevideo))? בכלל לא מצאתי שם איפה מגדירים מקודדים ספיציפים...בכל מקרה, את הטמפרטורה של הכרטיס מסך אני רושם ב LOG עם ה RIVATUNER. איך אני עושה אותו הדבר למעבד?כמו כן, לא הצלחתי להבין איזה טמפרטורה נחשבת חמה מדי לכרטיס מסך ולמעבד..
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים עד כמה שאני יודע רק ה media player של הwindows תומך בpurevideo.לבדוק את טמפרטורת המעבד (וגם כרטיס המסך) אתה יכול עם אוורסט (למרות שהוא כבר לא חינם, אני בטוח שתוכל למצוא אותו איפשהו).טפרטורה גבוהה לכרטיס מסך כמו שלך ייחשב משהו בסביבות ה70 מעלות פלוס, עדיין אפשר לחיות עם זה, אבל אם זה עובר את ה70 אז משהו פה לא בסדר.בקשר למעבד, אין לי מושג במעבדי AMD.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר טוב אז יכול להיות שפה הבעיה, כי רוב הזמן הוא על 60 וכאשר אני צופה בHD הוא עולה לקצת מעל 70.איך אני יכול להוריד לו את הטמפ'? אני לא עשיתי OVERCLOCK או משהו, והמאוורר שבא איתו עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? (גם יש לי את הזלמן הגדול למעבד, כך שאני חושב שזה גם צריך היה לעזור אולי קצת...)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים גם קצת מעל 70 זה עדיין סביל, הייתי בודק יותר את המעבד שלך, אבל מאחר ואין לי מושג מה נחשב לרותח במעבדי AMD הייתי מחכה לתשובה ממישהו שיש לו מושג.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים לא יודע איזה ליבה יש לך, אבל בליבות VENICE החדשות של ה AMD64 נראה לי שהטמפ' האלו כבר קריטיות (ב AMD64 3000 VENICE שלי, זה בד"כ על 30 מעלות עם קירור רגיל, ובמאמץ 39)...הייתי מציע לך לפתוח את המחשב ולנסות לנקות את ה HEATSINK מעל המעבד, ואת המאורר..
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים התכוונת ל70 לכרטיס או למעבד? אם זה המעבד אז זה רותח! חשבתי שדיברת על הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.