עבור לתוכן

בעיה עם עכבר חדש, הסמן כל כמה זמן קופץ לי לקצוות של המסך

Featured Replies

פורסם

הי

לפני כמה ימים שווק לי עכבר של Microsoft ששימש אותי כמה שנים טובות (4-5) אז היום החלפתי עכבר אבל יש לי את הבעיה שהזכרתי בכותרת.

העכבר שנשבר לי היה יחסית גדול והעכבר שקניתי היום גם של Microsoft אבל קצת קטן יותר.

אז כמו שאמרתי כל כמה זמן שאני מזיז את העב הסמן קופץ לי לצדדים.

תודה!

(אני חושב שזה מתאים לפה כי עכבר זה סוג מסוים של חומרה)

פורסם

אולי הפד/משטח שלך בעייתי קצת..(אם אתה משתמש באחד כזה..)..

ותנסה להסיר אותו אותו ולהתקין אותו שוב..(תשנה חיבור USB אם הוא מחובר לאחד כזה..)

ותבדוק בהגדרות שלוח בקרה..

פורסם

יכול להיות שהוא פשוט מכוון לרגישות גבוהה מידי

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בפד אלא ישירות בשולחן (יש עליו טקסטורה של עץ)

ובעכבר הקודם זה לא עזה בעיות.

אבל מה שמעניין זה שאת הקודם הפעלתי דרך PS/2 והעכבר הזה לא עובד עם PS/2 (הוא בכלל לא נדלק)... יש אפשרות שאני אוכל להפעיל את העכבר הזה דרך ה- PS/2?

לזה שהגיב מעלי: הוא זז בסדר גמור רוב הזמן, רק שלפעמים פתאום הוא קופץ לקצה המסך.

פורסם

אין סיבה שהעכבר לא יפעל בPS/2. אל תשכח לעשות ריסט אחרי שאתה מחבר אותו לPS/2, זה לא USB. ואתה מתכוון שהוא פתאום באקראי קופץ לצדדים, או שכשאתה מזיז אותו הוא "מאבד שליטה" ועף הצידה?

פורסם
  • מחבר

זה קורה רק כשאני מזיז אותו...(הקפיצות)

וניסיתי לחבר אותו ב- PS/2 וכיביתי אחרי זה את המחשב כמה פעמים, והתפלאתי גם אני שהוא לא עוהד עם PS/2

פורסם

יש מצב שהעדשה התקלקלה או שהעכבר בכלל פגום אבל תנסה להזיז אותו על פאד ולראות מה קורה

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה אני יורד עם העכבר והוא קופץ לי ביכלל ימינה

ואחרי ששיחקתי בהגדרות שלו לא עזר לי ליפתור את הבעיה, אז פתחתי אותו וראיתי שבוא חלק מהרגליים של השבבים לא מולחמים

אז הלחמתי אותם בחזרה ועכשיו עובד העכבר טוב יותר לא עושה את הבעיות האלה.

פורסם

פשששש הלחמת חזרה... תותח אתה :) אני חושב שהרבה יותר פשוט וקל וגם פחות סיכון זה להחליף את העכבר לעכבר אחר. הייתה לי אותה בעיה בידיוק עם עכבר פשוט של GPT החלפתי לעכבר אחר ונפתרה הבעיה

פורסם

אני מאמין שהעכבר כנראה מת. ניסית אותו על מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהעכבר כנראה מת. ניסית אותו על מחשב אחר?

העכבר עובד, רק שהוא קופץ כמו שהזכרתי.

אני יושב שגם לחבר שלי היה את אותו הדגם וגם לו זה קרה... זה די מוזר...

אם אני צריך להלחים אז את מה להלחים?

פורסם

לא כדאי לבדוק את העכבר במחשב אחר לפני שאתה מתחיל להלחים דברים?

פורסם

ואיי שמעו זה הפד 100% גם לי היה את זה קניתי פד באופיס דיפוט ב-20 שקל שמיוחד לאופטי וזה עובד בטוח זה זה נסה אותו על פד אני חושב שיש לי אותו כמו שלך יש לי גם של מייקרוסופט נסה לשים פד בטח הצבעים של המשטח שעליו העכבר בצבעים שונים וצריך פד אני מתערב איתך זה פותר את הבעיות

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק עכשיו באמת ניסיתי ושהצבע אחיד אז אין את הבעיות, אבל ברגע שהצבע לא אחיד ומזיזים אותו מהר אז זה קורה.

זה ממש מעצבן כי בקודם זה לא קרה לי ולא השתמשתי בפד ועכשיו אני כן צריך.

אני חושב שאולי אני פשוט אחליף את הכפתורים מהעכבר החדש לישן (הכפתורים נשברו בישן), אני לא מת ל העכבר הזה גם, הגלגלת לא נוחה, הוא קטן מדי וצריך פד.... :-\ פעם מיקרוסופט היו עושים מוצרים איכותיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים