עבור לתוכן

בעיה ב USB

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי שהוא יבדוק מה הוא יכול לעשות לגבי זה ושאני התקשר מחר כדי לברר מה אפשר לעשות לגבי זה. (המחשב עשו הוא מאפריל האחרון, ככה שהוא חדש עדיין, לחברה שקניתי ממנה ניסיתי להתקשר אבל לא פתוחים בשעות האלו). הוא אמר לי שאני צריך לבקש צי'פ סט".

יש לכם מושג מה לעשות?

תודה רבה.

http://img2.tapuz.co.il/forums/67272858.jpg <<<<<תמונת מסך

פורסם

אם התקן USB אחר עבד באותה כניסה, אז הכל אצלך תקין, נקודה. ושלא יבלבל לך את המוח. כבר ראיתי לא מעט מדפסות HP שעושות בעייה עם הUSB. ניסית להתקין אותה דרך LPT?

פורסם

היי

אם התקן USB לא מזהה , אתה צריך לגשת להתקני USB במנהל התקנים איפה שרשום ROOT HUB ותעשה על כולם קליק ימני ,מאפיינים , בלשנית צריכת חשמל

תוציא את ה V מאפשר לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת חשמל .

בהצלחה :jump:

דני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים