עבור לתוכן

האם WINDOWS 98 SE הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

קראתי כתבות שאמרו שהווינדוס הכי טוב והכי יציב שמיקרוסופט הוציאה עד היום הייתה WINDWOS 98 SECOND EDITION האם זה נכון? (הוא שזה סתם חירבוש בלבוש)

פורסם

קראתי כתבות שאמרו שהווינדוס הכי טוב והכי יציב שמיקרוסופט הוציאה עד היום הייתה WINDWOS 98 SECOND EDITION האם זה נכון? (הוא שזה סתם חירבוש בלבוש)

במידה מסויימת כן, בעיקר מבחינת ביצועים.

פורסם
  • מחבר

למשחקים?

פורסם

למשחקים ביינתיים הכי טוב ה Windows 98 first edition

אבל ה SE יותר יציב מהגרסה הראשונה!

Windows 98 היא בכלל לא משהו כזה יציב, XP ו2000 הרבה יותר יציבות! וגם מאובטחות יותר על המידה!

פורסם
  • מחבר

למה זה בעיה לעדכן את האבטחה או להוריד FIREWALL?

פורסם

אל תשווה אותם בכלל..

אם אתה רוצה משחקים תקח Win98SE אם אתה רוצה מחשב יותר לאירנטנט נגיד תקח XP.

אני בהחלטה הזאת נתקעתי אז שמתי את שניהם+לינוקס.

פורסם
  • מחבר

אל תשווה אותם בכלל..

כמה גיגה יש לך 900?

פורסם
  • מחבר

אל תשווה אותם בכלל..

וזה לא אוכל לך את הזכרון כמו במבה?

פורסם

בן אדם יש לי 20GB ו-128RAM...

חחח....זה לא משפיע!

פורסם

וינדוס 98 היא בהחלט טובה למשחקים ולא נתקלתי באפילו משחק אחד שלא עובד אליה, אבל היא קורסת כול 30 דקות.

קחו דוגמה:

אני פותח וינאמפ ביחד עם קאזה=האקספלורר קורס

קאזה+WMP=הוינדוס קורס וצריך לעשות ריסט

חלון אינטרנט(IE)+וינאמפ=קריסת אקספלורר

הוינדוס הזה הוא טעות מוחלטת בשביל אינטרנט+מדייה

בשביל האינטרנט(ICQ,IRC,http's)אני משתמש כמובן בלינוקס המעולה שאף פעם עדיין לא קרס לי(RH+KDE3)

פורסם

windows2000 לא קורסת כלל.

אמנם לא מנצחת במשחקים,אבל יציב.

פורסם

סליחה מראש על הספאם אבל אני פשוט מוכרח ;)

WINDOWS 9X :puke::puke: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash:

פורסם

אני מסכים איתך, אבל בכל זאת, מתוך כל מערכוות ה-9X

98SE, לוקחת בגדול.

פורסם

אם תשאלו אות אז לדעתי אין כמו WINDOWS XP PRO .

זה גם מבחינת היציבות גם האבטחה גם מבחינת חיבורים לרשת וגם מבחינת הרבה תוכנות כמו גרפיקה עיבוד תמונות קול וכד'.

אבל אולי יש משהו מהבחינה שלמשחקים היא טיפה פחות טובה. חוץ מזה לדעתי ה XP זה דבר מעולה.

זאת הדעה שלי.

פורסם

מאז שהתקנתי בפעם הראשונה את Windows 2000 התאהבתי במערכת ההפעלה הזאת. היא יציבה כמו סלע, יעילה, ללא שטויות מיותרות והיא אף פעם לא עשתה לי בעיות במשחק כלשהו. הבעיה היא שהמחשב שלי מוציא תוצאה של 11300 ב-3D MARK 2001 SE, בעוד שאנשים עם מערכת חלשה בהרבה משלי מגיעים ל-12100. רשום ב-FAQ של 3DMARK 2001 ש-Windows 2000 מוציאה ציונים נמוכים יותר ובעלת בעיות ב-Performance וחשבתי שאולי זאת הבעיה. אם כך, מה המערכת המומלצת ביותר? האם התקנת Windows 98 ישפר עד כדי כך את ביצועי המחשב שלי? זאת מערכת הפעלה באמת די גרועה שמתרסקת כל שלוש דקות, בניגוד ל-2000 העמידה. אני די נואש, כי אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי. (יש לי משחק אחד שלא זז טוב ברזולוציה של 1600X1200 עם AA4xS, ואני חושב שלפי העובדה שקניתי את המערכת כמעט הכי טובה שיש היום בשוק, הוא לא צריך לעשות את זה). אז מה דעתכם? לעבור ל-98? מה לגבי XP? הבנתי שהמערכת היא אותו הדבר כמו Win2000, רק פחות יציבה, זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים