פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל...אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה...דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבאhttp://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=USהוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר?מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב...תודה מראש..
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הנתון הזה נכוןבקשר ללוחאם אתה לא מתכנן אוברקלוק יש לוחות יותר זולים ולא פחות טוביםאם אתה מתכנן אוברקלוק זה הלוח האולטימטיבי
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הנתון הזה נכוןבקשר ללוחאם אתה לא מתכנן אוברקלוק יש לוחות יותר זולים ולא פחות טוביםאם אתה מתכנן אוברקלוק זה הלוח האולטימטיביהEXPERT יותר טוב לOC לא?..
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים הEXPERT יותר טוב לOC לא?.. מאוד דומים. זה SLI-DR משופר, פשוט לקחו את ה dr הטוב ועשו עליו שיעורי בית, דגשים על חוזק הלוח, מתחים יציבים לחריד (שים לב אם ספק הכח שלך תומך ב BTX) ביוס משופר ונוח, גישה ל sli מהביוס, מיקום גבוהה וטוב יותר של ה pci expreass וה pci הרגילים, קירור מסיבי יותר. בקשר לאובר נטו, לא ראיתי הבדל קיצוני בינו לבין ב dr, הוא קצת יותר נוח.
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר כן אני בקטע של האוברקלוקינג....ושאני חושב על זה עכשיולא עדיף להשקיע עוד 200 שקל ככה ולהביא את ה sli למה אני צריך תמחשב בעיקר למשחקים כבדיםואם אני יפעיל 2 כרטיסי מסך לא ביצועים יותר טובים?אהה ועוד משהו בלוח ultra ששמתי למעלה יש לו 2 סלוטים של PCIeלמה זה טוב אם אין לו את התמיכה ב sli?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים בקשר לשאלה הראשונה, זה דיי תלוי בתקציב, אם יש לך מספיק כסף ללוח עם SLI עדיף שתיקח אחד כזה, גם אם כרגע אין לך כסף לשני כרטיסי מסך אתה יכול לקנות אחד עכשיו ובעתיד לחסוך לעוד אחד, אבל שהאפשרות תמיד תהיה פתוחה.. ברור שSLI מעניק ביצועים יותר טובים..
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים בקשר לשאלה השנייה שלךלמה צריך 2 חריצי PCI-E x16 אם אין SLIאז יש ל DFI הזה אופציה שנקראת DXG - ר"ת של Dual Xpress Graphicsחיבור 2 כרטיסי מסך על מנת לחבר 4 מסכים במקבילבקשר למחירמקסימום יש את ה Abit AN8 SLI וה DFI Infinity nF4 SLIשהם גם אוברקלוקרים מצוינים (אבל לא מצוינים כמו ה LanParty)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר רגע אז אם ככה ההבדל המשמעותי בין הNF4 SLI INFINITYלבין הלאן פארטיsli זזה שבלאן פארטי יש אפשרות לאוברקלוקינג יותר טוב?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים לא ממליץ להשקעיה בSLI יש לך לוח אחר לא SLI ממש ממש ממש טוב אם אתה לא ממליץ להשקיע אז לפחות תפרט למהרגע אז אם ככה ההבדל המשמעותי בין הNF4 SLI INFINITYלבין הלאן פארטיsli זזה שבלאן פארטי יש אפשרות לאוברקלוקינג יותר טוב?כן, זה כולל בין היתר אופציות יותר נרחבות כמו 4V לזכרונות במקום 3.2V ב Infinity וכו'וב Infinity יש SLI
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אם אתה לא ממליץ להשקיע אז לפחות תפרט למהכן, זה כולל בין היתר אופציות יותר נרחבות כמו 4V לזכרונות במקום 3.2V ב Infinity וכו'וב Infinity יש SLIכי אם לא משתמשים בזה בזמן הקרוב אז בעתיד זה לא יעזור לו עדיף לקחת לא SLI ובעתיד במקום לשים עוד כרטיס שבקושי יעזור לשים כרטיס חדש יותר טוב ויותר מועיל
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים את זה אתה קובע על סמך מה?על סמך זה שאין עדיין כרטיס High-End ש SLI שלו יותר חלש מכרטיס Top-End בודד?ולהזכיר לך כמה זמן ה 6800GT נמצא בשוק?אז זה כן מועיל
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים במה זה מועילה שזה מעלה לך את המהירות...... אני מדבר איתך בעוד שנה מה זה יעזור לך ?לדוג' יש לי כרטיס 5200FX נגיד והוא היה תומך בSLI והייתי שם עכשיו עוד כרטיב היה עוזר לי ?
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים במה זה מועילה שזה מעלה לך את המהירות...... אני מדבר איתך בעוד שנה מה זה יעזור לך ?לדוג' יש לי כרטיס 5200FX נגיד והוא היה תומך בSLI והייתי שם עכשיו עוד כרטיב היה עוזר לי ?FX זאת לא דוגמא בגלל הארכיטקטורה העלובה שלו אם כבר תגיד , אם היה לי רדאון 9600 והייתי יכול לשים עוד אחד אז זה היה עוזר
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים במה זה מועילה שזה מעלה לך את המהירות...... אני מדבר איתך בעוד שנה מה זה יעזור לך ?לדוג' יש לי כרטיס 5200FX נגיד והוא היה תומך בSLI והייתי שם עכשיו עוד כרטיב היה עוזר לי ?למה הלכת כל כך רחוק?תשווה 6800GT ב SLI מול 7800GTXלהזכירך ה 6800GT נמצא בערך שנתיים בשוק (אולי קצת יותר אפילו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.