עבור לתוכן

מחשב נכבה !

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר..

למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק?

תודה..

פורסם

דבר ראשון לבדוק טמפרטורות

פורסם

דבר ראשון לבדוק טמפרטורות

אחר כך לבדוק לבדוק חוטים אבק וכדומה שעולול להיות הגורם להוצרות חום אחר כך לבדוק אם כל המאוורים פועלים כמו שצריך..

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי שמצאתי את הבעיה!

דבר אשון בדקתי ושני המאווררים פעלו אבל אז ראיתי שהמאורר שנמצא על המעבד מפוצץ באבק משהו מטורף ניסיתי לפרק אותו כדי לנקות אבל זה מסובך מדיי בשבילי כי הוא חתיכת בומבה שמחוברת גם לדבר הזה שאין לי מושג איך קוראים לו שעשוי מאלומיניום ומתחת גם יש את המשחה הטרמית אז העפתי לא להתעסק.

מה שעשיתי הלכתי לבדוק טמפ דרך הביוס וגיליתי שהמעבד שלו (פנטיום 4 3000 מגה הרץ) מגיע תוך 2 דקות של עבודה לחום של קרוב ל90 מעלות!!

בלי לדעת מה הטווחים (יהיה נחמד אם מישהו יספר לי) אני מבין שזה הרבה הרבה יותר גבוה מהמומלץ בזמן שהAMD 3200+ שלי מגיע רק ל27 :-)

קיצר כנראה שצריך להביא שם חתיכת ניקיון במאורר הזה ואולי אפילו להחליף אותו למשהו הרבה יותר רציני.

בכל מקרה אני ישמח לשמוע כמה המעבד קרוב להשרף בטמפ כזאת :-)

פורסם

קרוב..

אתה חייב לנקות

אם תצליח לעלות צילום של כול הסיפור הזה נוכל לעזור יותר טוב להדריך אותך לפרק

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה מהדברים האלה שחייבים ספריי לחץ אוויר כדי לנקות אותם ואין לי..

פורסם

לא אתה לא צריך ספריי לחץ

ספרי לחץ הוא טוב לנקות איפה שמברשת לא יכולה להגיע

בקיצור תעלה תמונה

פורסם

אוקיי נרמגיע תוך 2 דקות של עבודה לחום של קרוב ל90 מעלות!!

אתה בטוח שמדובר על צלזיוס (C°) ולא פרהנייט (F°) ?

בכל מקרה לנקות אבק כדאי

פורסם
  • מחבר

אוקיי ניקיתי הכי טוב שיכלתי והאמת זה נראה דיי נקי..

עכשיו הפעלתי את המחשב ועל ההתחלה הוא מראה לי טמפ מעבד 44.. אני יודע שפנטיום הוא מעבד חם אבל עד כדי כך? אצלי המחשב עובד כבר שנים בלי הפסק הוהטמפ כרגע היא 27 (AMD 3200? ) ..

בכל מקרה בהנחה ש44 היא טמפ שהיא בסדר למעבד הזה אני עכשיו נותן למחשב לפעול ואני יפעיל עליו קצת לחץ של ישומים נתגרה בו מה הטמפ המירבית שאחריה מומלץ לכבות את המחשב וללכת להחליף למאורר נורמלי :-) ?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי ניקיתי הכי טוב שיכלתי והאמת זה נראה דיי נקי..

עכשיו הפעלתי את המחשב ועל ההתחלה הוא מראה לי טמפ מעבד 44.. אני יודע שפנטיום הוא מעבד חם אבל עד כדי כך?-תלוי בליבה יש ליבות שונות באופן כללי היום המעבד של INTEL הרבה יותר חמים..

אצלי המחשב עובד כבר שנים בלי הפסק הוהטמפ כרגע היא 27 (AMD 3200? ) ..

בכל מקרה בהנחה ש44 היא טמפ שהיא בסדר למעבד הזה אני עכשיו נותן למחשב לפעול ואני יפעיל עליו קצת לחץ של ישומים נתגרה בו מה הטמפ המירבית שאחריה מומלץ לכבות את המחשב וללכת להחליף למאורר נורמלי :-) ?

עידכון : ערכתי את מה שהיה בציטוט כדי שיהיה יותר ברור..

- אם ניקת טוב והכול פועל כמו שצריך לא צריך להחליף מאוור אם הטמפרטורה תעלה למשל מעל 56 אז זה כבר ממש לא טוב ותצתרך לבדוק מה הבעיה אם תהיה כזאת..

פורסם

mr.niceguy - אם איך לך משהו ענייני להוסיף לדיון - אל תוסיף.

נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים