פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה?עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה?עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעהכשהחלפת את לוח האם, החלפת את הצ'יפסט שעליו מבוססת המערכת. מאחר והווינדוס "מדבר" ישירות עם הצ'יפסט, אז אין לו עם מי לדבר יותר, ובכל פעם שהוא מנסה להשתמש בדרייבר של הצ'יפסט הישן על הצ'יפסט החדש , הוא גורם לשגיאות קטלניות מסוג זה. אין מנוס, פרט להתקנת ווינדוס מחדש.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אז מה עושים במצב כזה?מנקים את המחיצה הראשית (הכי פשוט זה פורמט מהיר) ומתקינים מחדש ווינדוס ואת כל התוכנות הנלוות. כמו תמיד, בכל התנה מחדש, יש לודא שיש ביך את כל הפרטים (סוג החומרה המותקנת, דרייברים מתאימים, מספרי טלפון לחיוג, מספרי DNS, סיסמאות, מסמכים לגיבוי, ועוד.בהצלחה !
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אמרו לי שכדי שאני יעשה פורמט זה רצוי או שרק להחליף WINDOWS?מי אמר לך ? מה רצוי ? אין לך כל כך הרבה ברירות עכשיו.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אם יש לך מחיצה אחת אתה יכול לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר ולשפוך את כל המידע שאתה רוצה לגבות למחשב אחר !אין אפשרות לפרמט את המחשב שלך וגם לשמור את המידע בלי לעשות את מה שאמרתי
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים תשתמש בתוכנה שנקראת partition magic תיצור עוד מחיצה אליה תשפוך את כול הדברים החשובים שלך,תפרמט את כונן c ותתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.