פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר התכוונת לייעץ..?לא יודע לי אין ניסיון עבר איתם בכלל בכלליש לי עם giga byte הרבה נסיוןועם אסוס עוד יותרועם msi טיפהאני עד עכשיו אוהב את אסוס משלושתםאולי ננסה את אביט הפעםלא, התכוונתי להתייעץ , אני פתחתי את הטראד
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אה מצטער עברנו דף לא שמתי לב.. בכל אופן משלושת הלוחות שנתת בעמת עדיף ה abit
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים יש לי audigy 2 zs עדיין שווה לי לקנות את האביט על ה dfi בגלל השקט? אם זה ככה אתה יכול לקחת כל אחד מהם בהתאם לפיצ'רים שחשובים לך
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים מחבר אני חושב שעדיין עדיף ה ABITיש לו טיפה יותר פיצ'רים ובגלל ניסיון משובח עם החברה ..והוא אמור להיות יותר שקט מה DFI
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים והוא אמור להיות יותר שקט מה DFIעד כמה שזכור לי תמיד קירור פאסיבי יהיה יותר שקט מאקטיבי (שקט ככל שיהיה)
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים אני חושב שעדיין עדיף ה ABITיש לו טיפה יותר פיצ'רים ובגלל ניסיון משובח עם החברה ..והוא אמור להיות יותר שקט מה DFIהDFI עדיף רק במקרה שהולכים על סדרת LanParty אחרת הוא לא יוצא משתלם
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר חברים עדכון ההתלבטות כרגע היא בין ה ABIT AN8 ULTRA או את ה Epox 9NPA+ Ultra \שניהם בערך באותו מחיר ממש חייב עזרה
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים שניהם לוחות אדיריםה EPoX קיבל Gold Editor's Choice ב AnandTechה AN8 Ultra לוח לא פחות טובבחירה קשה מאוד
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אישית את מה שזמין בחנותאם שניהם זמינים אז את האפוקס (אין לי שום ביסוס או תשובה לשאלה "למה דווקא הוא ולא האביט")
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים מחבר הבנתי מביקורות שה OTS של ABIT 0 רותח יש למישהוא את הלוח ? יכול לתת חוות דעת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.