פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים טוב זה הפרק השני להודעה שכתבתי לא מזמן בתמיכה תכנית. שם כתבתי שהמחשב שלי לא עולה בגלל כמות קטנה של זיכרון ואני לא מבין למה. אם יש לכם עדיין תגובות בעניין אני אשמח.עכשיו הגעתי להחלתה לקנות זיכרון ולסיים עם העניין.אני לא יודע בדיוק מה הסוג של הלוח אם שלי כי אני לא יכול להעלות את המחשב, צריך להיות כתוב לי איפה שהוא עליו במקרה? איזה עוד רכיבים חיוניים לכם כדי לדעת מה סוג הזכרונות שנחוצים לי ואיך אני יכול להשיג את מידע??ההודעה בפורום תמיכה תכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155457.0עזרו לי בבקשה...תודה..
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר נזכרתי עכשיו שמה שיש לי בחתימה למטה זה:1.כרטיס מסך2.לוח אם - אני חושב.3.סוג מעבד.חח.. אני מסטול...
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים ה2 זה המעבד וה3 זה הלוח..והלוח שלך תומך בRDRAM...(שזה אומר קצת הרבה יקר..)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים שאלה למבינים מבינכם ...יש לי זכרון של חצי גיגה ואני רוצה להגדיל בעוד חצי גיגה מפנק השאלה אם זה יתרום לביצועים של המחשב ...??????????
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים שאלה למבינים מבינכם ... יש לי זכרון של חצי גיגה ואני רוצה להגדיל בעוד חצי גיגה מפנק השאלה אם זה יתרום לביצועים של המחשב ...?????????? תפתח תרד משלך ויעזרו לך כבר...(ותוספת של עוד 512MB ישפר תביצועים בהרבה..תוספת מומלצת.. ..)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים אבל יקרה מאוד התוספת הזאתהמחיר של RDRam (שעובד אך ורק בזוגות) לזוג של 256MB חדש יכול לעלות בין 900 ל 1000 שקלעדיף פי כמה לשדרג את הבסיסאפילו אם זה למערכת Sempron 754 2800 + ASRock K8NF4G + 1GB DDR 400זה ייצא סביבות ה 1350 שקלאבל זה באמת ייתן שיפור ביצועים שאתה תרגיש אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.