פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט ..אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד ..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים מחבר הוא לא שונה מ DDR2-533MHz אחר באותו מחיר אין סיבה להחליף אותו אוקיי .. תודה .. יש לי עוד שאלה .. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 .. שיהיו במערך DUAL .. אני צריך לקנות 2 שיהיו זהים ל2 שיש לי כרגע ? או שזה יכול להיות DDR2 533 של חברה אחרת ?
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים השני סטיקים שאתה רוצה לקנות שיהיו זהים..(סוג/חברה..וכו..)לא אמור להיות בעיה של תאימות בין ה4 סטיקים...(אם אתה קונה את אותה חברה וכו כמו שיש לך עכשיו מה טוב..)ולמה אתה צריך 2G זיכרון..
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר השני סטיקים שאתה רוצה לקנות שיהיו זהים..(סוג/חברה..וכו..) לא אמור להיות בעיה של תאימות בין ה4 סטיקים...(אם אתה קונה את אותה חברה וכו כמו שיש לך עכשיו מה טוב..) ולמה אתה צריך 2G זיכרון.. עבודה כבדה בפוטושופ .. חח .. כרגע יש לי 2 זכרונות של INFINEON .. נגיד ואני לא מוצא עוד 2 זכרונות של 512 של החברה הזאת ואני קונה 2 זכרונות של ... לדוגמא סמסונג .. יהיו לי בעיות ?
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים כל ה DDR2 שמדורגים כ Value הם בעלי תזמונים של 4-4-4-12ככה שמהבחינה הזאת הוא מכוסהבקשר ליצרניתזה לא משנה המוןאם יש לך את האפשרות לקחת זהים לשלך תעדיף אותםאם אין אז תיקח מה שיש
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר כל ה DDR2 שמדורגים כ Value הם בעלי תזמונים של 4-4-4-12 ככה שמהבחינה הזאת הוא מכוסה בקשר ליצרנית זה לא משנה המון אם יש לך את האפשרות לקחת זהים לשלך תעדיף אותם אם אין אז תיקח מה שיש אוקיי תודה אמממ .. VALUE ? מה זה אומר ? והאם 4-4-4-12 זה טוב ? ראיתי DDR2 של CAS3.5 ....
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים VALUE לזיכרונות "ממוצעים" למשתמש...(לא עם יכולת OC מטורפות..וכו..)4-4-4-12 זה ממוצע..(אתה לא צריך יותר מזה והבדל בין 3.5 ל4 לא ממש תראה..)
פורסם 2005 בדצמבר 619 שנים מחבר VALUE לזיכרונות "ממוצעים" למשתמש...(לא עם יכולת OC מטורפות..וכו..) 4-4-4-12 זה ממוצע..(אתה לא צריך יותר מזה והבדל בין 3.5 ל4 לא ממש תראה..) אוקיי תודה אני אבדוק אם יש עוד זכרונות כמו שלי ב KSP ... אם לא .. אז יש לי רשימה של זכרונות שהלוח שלי תומך בהם .. אני חייב עוד ג'יגה .. הגרפיקה שלי ברזולוציות שאני משתמש קורעת את המחשב חחח (5000X5000 ומעלה חחח .. רמת פירוט גבוהה מאוד אני אוהב דיוק חח ...)
פורסם 2005 בדצמבר 719 שנים יכול להיות שיהיה הבדל בין CAS3.5 ל CAS4אם זה מחיר דומה תעדיף כמובן את זה עם התזמונים היותר נמוכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.