פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו'שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) ..אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ?A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן )תודה ..
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אתה יכל להביא הוככחות (ככה רושמים?) PQI SAMSUNG GEILוOCZ יחסית יקר אבל אם יש לו כסף אז מומלץ
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר 1.איך ה Kingmax ? עושה רושם דיי טוב ..2.והציעו לי באותו דיל ספק של Codegen ב 90 ש"ח ..איך הספק הזה ? יש לי כרגע סתם ספק ג'נרי ..
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים 1.איך ה Kingmax ? עושה רושם דיי טוב ..2.והציעו לי באותו דיל ספק של Codegen ב 90 ש"ח ..איך הספק הזה ? יש לי כרגע סתם ספק ג'נרי .. זה ספק גנרי!
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים Lipman תערוך בבקשה את הכותרתבאמת שאין צורך בתוספת דחוף!!!ובאותה הזדמנות, אין גם צורך בפונטים אדומים בפוסט הראשון שלך.בקשר לTWINMOS, אני לא שמעתי על חוסר תאימות איתםאיזה לוח יש לך? אולי הזכרונות פשוט לא תקינים? בדקת עם MEMTEST86? ניסית לעדכן ביוס?בקשר לספק, שלילי חזק
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר בחנות אמרו לי שזה ספק כח טוב 400Wעד היום קניתי רק Twimos ובכל מחשב ששמתי אותם ( חברים , משפחה ) היו בעיות של אי תאימות ותקלות משוגעות ..למשל עם ה Spectec לא היו לי בעיות מיוחדות ..
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים Lipmanיצא לי לעבוד כמה פעמים עם TwinMOS (גם כן Value 400MHz וגם יותר ישנים) ולא עשו לי שום בעיהנשמע כאילו סטיק פגוםתנצל אחריות לפני שאתה מבזבז כסףבקשר לספק הוא לא פחות ג'נרי מהנוכחי שלךהוא זבל ולא משנה כמה W הואוביקשו ממך כבר להפסיק לכתוב בפונטים צבעוניים
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר אבל לא הגיוני שכל ה 10 זיכרונות Twimos דפוקים 10 זיכרונות שלא התאימו לאף מחשב ששמתי .. עבדו אבל עם מלא תיקולים סמויים ולמה אסור להקליד פונטים עם צבע ? הקפצתי בטעות - סליחה מראש לא שמתי לב .
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים לא לקנות את ה Codegenתתחיל לשמור על החוקים, כי אחרת זה ייגמר באזהרהבקשר לזכרונותעבדתי עם קצת יותר (רק קצת) מ 10 זכרונותולי לא היו שום בעיות איתםתבדוק אולי הלוחות פגומים (או לפחות חלקם)
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר בודדתי חלק חלקוהגעתי למסקנה שזה יכול להיות :1.ספק2.זיכרונותהחלפתי כמה לוחות אם והייתה אותה תופעת של איטיות חזקה ..החלפתי גם כונן קשיח מ IDE ל SATA אני זוכר ששמתי Twimos לא אותם סטיקים בלוח של Asus של חבר והמחשב שלו התחיל להגיב לאט והיו תקלות מוזרותעובדה ששמתי חברה אחרת אצלי המחשב עבד טיפה יותר טוב אבל נבדוק עוד אופציות דיי מתסכל האמת ...
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים גם לי הזכרונות האלו עשו מלא בעיות אם זה ריסטרטים,מסכים כחולים ועוד.אבל אחרי שפירמטי את המחשב אין לי בעיות איתם...לבינתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.