פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט.ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר.יש למישהו איזה פיתרון למצב ?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים האם התקנת תוכנה כולשהי ואחרי כן לא הצלחתי לעלות אותו ?הם היו בעיות לפני כן של מחשב מתכבה פיתאום RESTART?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר בלי שום אובר קלוק.לא התקנתי שום דבר חדש בימים האחרונים וזה הופיע בפתאומיות.דרך אגב מדובר ב xp pro.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים אתה מצליח להיכנס למצב בטוח??כי אם כן אני מסדר לך את הבעיה תוך שניה..ועם לא אז כנראה פירמוט יעזור.... :-\
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים היה לי מה שהוא דומה אתמול...כיביתה את המחשב בלחיצה על הכפתור הכיבוי \ריסט שעל המארז אחרי שהמחשב שלך ניתקע?...אתמול ניתקע לי.. ואז עשיתי את זה... הוא לא רצה לעלות...לא במצב בטוח ולא במצב רגילהלכתי למחשב אחר חיברתי אותו כהרדיסק מישני... זה העלה לי את המחשב ולפני שזה העלה את הוינדוס זה עשה כזה את הדבר הזה שזה בודק בעיות בהרדיסק..ותיקן כמה ..תנסה אולי זה זה
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר שגיא אם הייתי מצליח להיכנס למצב בטוח כנראה שלא הייתי צריך עזרה.aleXtazi להעביר את הדיסק זה פיתרון אחרון כי זה הרבה עבודה בהתחשב בבלאגן של איך שהמחשבים יושבים לי בחדר.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים תנסה להוציא את כל החומרה חוץ מהחובה (ספק, לוח, מעבד, זכרון, כץ מסך, הארדיסק) ותבדוק. אין לך ברירה אחרת למעשה.אתה אולי יכול להשתמש באיזה דיסק בדיקות ולראות אם יש שם איזה כלי שיכול לעזורתנסה : www.ultimatebootcd.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.