עבור לתוכן

למישהו יש מושג אם תוכנת pc booster גורמת נזק לרכיבי המחשב ולא רק למערכת ההפעלה?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בתוכנה הזאת כבר המון זמן ונראה לי שהיא מאיצה את ההרד דיסק יותר מידי ובכך הורסת אותו וגם לגבי התצוגה היא גרמה לביטול החלקת השינון במחשב שלי ויש לי זיגזגים בשוליים סביב המון אובייקטים כמו :WELCOME בכניסה לWINDOWS XP

פורסם

הממ.. לא שאני מכיר את התוכנה הזו, אבל אני בספק שהיא \"מאיצה\" את הדיסק שלך פיסית, אולי היא בסה\"כ מארגנת אותו ואת הגדרות מערכת ההפעלה שלך בצורה יותר טובה ממה שהם היו, אבל לא יותר מזה, ככה שמלבד נזק למערכת ההפעלה ו/או מידע על הדיסק, לא נראה לי...

לגבי ה\"זיגזגים\" שאתה רואה במסך פתיחה, פשוט תשנה במאפייני התצוגה את כמות הצבעים ל 32bit וזה יסדר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כמות הצבעים שלי היא כבר על 32bit כך שזה לא קשור לבעיית הזיגזגים כי גם אני חשבתי ככה בתחילה אולי זה רק לגבי תמונות כי שם ניתן לחוש בהבדל ולגבי ההאצה בכל זאת נראה לי שהיא מאיצה פיזית חזק מידי את ההרד דיסק והיא לא עושה לו defragmentetion או משהו כזה כמו סידור של קבצים מחדש אלא פשוט מאיצה את הסליל שלו יותר מהר.

פורסם

יש לי שאלה ממש פשוטה, נראה לך הגיוני שתוכנה יכולה \"להאיץ\" את הסליל של ההארד-דיסק ?

אם כן, אז אין לי מה להגיד יותר מדי (רמז, תוכנה לא יכולה לעשות כזה דבר). אולי היא מעמיסה על הדיסק ע\"י ביצוע defrag ברקע או משהו כזה, אבל זה לא ממש מאיץ את הדיסק פיסית...

מה שכן, נראה תוכנה מפגרת כמו כל החברות שלה, אתה מוזמן להעיף אותה אם זה מציק לך...

פורסם
  • מחבר

כן כבר העפתי אותה לאחר התקנת WINDOWS כמובן ::) ולעולם לא אתקין אותה שוב, אתה צודק אחי.

פורסם

אם תוכנה כזאת עושה DFRAG כל הזמן ברקע אז היא כן גורמת לבלאי מואץ כיוון שהפעולה עצמה גורמת לבלאי, עם תוכנה או בלי.

פורסם
  • מחבר

גיליתי מה הבעייה :D יו מה זה תודה לכולכם .מכלול התגובות של כולכם גרם לי לעלות על הבעיה pc booster מבטלת את החלקת הקצוות של גופני מסך לאחר שמפעילים אותה ומדליקים את המחשב מחדש וזה משפיע על כל ה WINDOWS וגם במשחקים ובווינדוס XP אי אפשר לעשות RESTORE לBACKUP בתוכנת PC BOOSTER ולכן כל הזמן התקנתי ווינדוס מחדש [פעמיים בגלל זה] אבל תודות לDEADMAN עליתי על הבעיה מפני שהוא אמר לי איך לפתור אותה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים