פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים שלוםאני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק.1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנותMacromadia Dreamweaver MXFRONT PAGE2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת.בתודהאליאס
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים כן אתה יכול דרך dreamאבל זה מאוד תלוי מה אתה צריך לעדכןפריים? דף?כותרת?הדרך הכי פשוטה היא פשוט לעדכן את הדף אצלך במחשב ולהעלות אותו לאתרכשהוא "עולה" על הקובץ הקיים ובעצם מחליף אותו(אל תשכח לעשות גיבוי קודם-תמיד בעצם...)
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים כל ילד יודע היום HTML. אני ממליץ לך לקנות סיפרון בחנות של סטימצקי או לחפש מדריך באינטרנט ולעשות את זה בעצמך + עם תוכנות לעריכה בחינם. למרות שהכי טוב לדעתי בדרך הישנה ובעזרת כתבן... או קח מישהו שמבין שיתן לך שיעור פרטי של שעה (בדרך כלל לא צריך יותר מזה) וזהו.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מחבר בד"כל אני צריך עדכוני טקסט, הוספה והורדה של gif ים, שינויי עריכה (מיקומי הטקסט והתמונות). כמו כן ארצה להוסיף עמודים חדשים. בקיצור, שליטה מלאה על תוכן האתר, אך ללא פונקציות כבדות כמו הורדות תוכן, מוסיקה, וכו.האם dream עדיף על front page? יודע מחיר, ואם ניתן להוריד איפהשהו חינם?בתודה, אליאס
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים תסתכל ב- nana ואללה ועוד כאלה יש שם עורכי HTML חינמים להורדה בדוק כמה אני בטוח שתמצא משהו מספק בחינמים האלה, פחות או יותר כולם אותו דבר.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מחבר אוקיי שטרודל, אבל אני מעדיף שלא להיכנס ללימוד ה html, ומעדיף לעשות זאת בצורה חופשית - הדפסה רגילה, הוספה והזזה של אובייקטים כמו ב power point, וכו'.כמו כן מה לגבי ההשוואה בין dream לבין front page? מה נח וקל יותר לעבודה? מחיר?" הורדות אולי חינם?
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים הוספה והזזה של אובייקטים כמו ב power pointאפילו בDW זה לא כזה פשוט.בכל מקרה, DW הוא המומלץ כיום.נ.ב - שלחתי לך הודעה פרטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.