עבור לתוכן

הדרך הטובה ביותר לעדכונים ותוספות לאתר קיים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק.

1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות

Macromadia Dreamweaver MX

FRONT PAGE

2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת.

בתודה

אליאס

פורסם

כן אתה יכול דרך dream

אבל זה מאוד תלוי מה אתה צריך לעדכן

פריים? דף?כותרת?

הדרך הכי פשוטה היא פשוט לעדכן את הדף אצלך במחשב ולהעלות אותו לאתר

כשהוא "עולה" על הקובץ הקיים ובעצם מחליף אותו(אל תשכח לעשות גיבוי קודם-תמיד בעצם...)

פורסם

כל ילד יודע היום HTML. אני ממליץ לך לקנות סיפרון בחנות של סטימצקי או לחפש מדריך באינטרנט ולעשות את זה בעצמך + עם תוכנות לעריכה בחינם. למרות שהכי טוב לדעתי בדרך הישנה ובעזרת כתבן... או קח מישהו שמבין שיתן לך שיעור פרטי של שעה (בדרך כלל לא צריך יותר מזה) וזהו.

פורסם
  • מחבר

בד"כל אני צריך עדכוני טקסט, הוספה והורדה של gif ים, שינויי עריכה (מיקומי הטקסט והתמונות). כמו כן ארצה להוסיף עמודים חדשים. בקיצור, שליטה מלאה על תוכן האתר, אך ללא פונקציות כבדות כמו הורדות תוכן, מוסיקה, וכו.

האם dream עדיף על front page? יודע מחיר, ואם ניתן להוריד איפהשהו חינם?

בתודה, אליאס

פורסם

תסתכל ב- nana ואללה ועוד כאלה יש שם עורכי HTML חינמים להורדה בדוק כמה אני בטוח שתמצא משהו מספק בחינמים האלה, פחות או יותר כולם אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שטרודל, אבל אני מעדיף שלא להיכנס ללימוד ה html, ומעדיף לעשות זאת בצורה חופשית - הדפסה רגילה, הוספה והזזה של אובייקטים כמו ב power point, וכו'.

כמו כן מה לגבי ההשוואה בין dream לבין front page?

מה נח וקל יותר לעבודה? מחיר?" הורדות אולי חינם?

פורסם
הוספה והזזה של אובייקטים כמו ב power point

אפילו בDW זה לא כזה פשוט.

בכל מקרה, DW הוא המומלץ כיום.

נ.ב - שלחתי לך הודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים