פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspxאני מתכוון לאמצע המסך.ברור שיש פה שימוש בremote rollover animationהשאלה שלי היא איזה אפקט נותן תוצאה כזו?זה לא נראה לי כמו סתם משחק באופטיות.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים נראה לי כך:בהנחה שהכל נעשה לבד-רקע הרים דרך ברייס 3Dהאדם או מודבק מוכן או נעשה ב poserרקע מעין בשילוב פוטושופ-קווים אפשרי לעשות ע"י(פחות או יותר יש לשחק עם זה):בחר רקע בגוון מתאים(אפשר גראדיינט/מתחלף) בשכבה חדשה תשאיר את הרקע לבן למשחק אחר כךפילטר-pixelate-mezzotintmedium linesאחר כך פילטרblurradial blur zoom איכות מקסימליתאחר כך לחץ crtl+fבתפריט שכבות לתעתיק את השכבה שיהיו 2 אותו הדברבמאפיינים של העליונה בחר screenתהפוך את 2 השכבות לאחתכך שישאר לך שכבה +רקעתעתיק את השכבה שוב ובמאפיינים של העליונה בחר multiplyפילטרnoisemedianבחר ברמה שטובה לך(אפשר אותו הפילטר גם לשכבה שמתחת)עכשיו שחק איך שבא לך ויש אין ספור אפשרויות-צבע רקע שונה-כל הפילטרים שב-distort-מראה -הפוךועוד בלי סוףאגב יש עוד כמה דרכים לעשות את זה זה פחות או יותר רקע כמו שולחן עבודה של מקאחרי הכל יש תיקוני צבע ופילטרים של עדשה ותאורה
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים נראה לי שהוא בכלל התכוון לאפקט שמתקבל במעבר בין הטאבים השונים, לfade הזה של הטקסט במעבר מאחד לשניLazyboy תהיה יותר ספציפי
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מחבר נראה לי שהוא בכלל התכוון לאפקט שמתקבל במעבר בין הטאבים השונים, לfade הזה של הטקסט במעבר מאחד לשני Lazyboy תהיה יותר ספציפי צדיק בסדום. הרי אמרתי: ברור שיש פה שימוש בremote rollover animation
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים ממממ נתת לי לכתוב סתם....זה ג'אוה<script language="JavaScript" src="/windowsvista/includes/s_code.js"></script>בסוף כל הלינקים יש את הסיומתאני לא מכיר את הסקריפט הזה אבל בתוך ה sourceיש עוד כמה רמזים שיעזרו לך לעשות חיפוש באתרי סקריפטים לאחד כזה בדיוקכמו זה למשל: a href="/windowsvista/mobile.mspx" onmouseover="blendimage('msviHero','msviHero01
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.