פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר בגלל זה התפלאתי ..כי הבחור ממקודם אמר "אל תקח את הפרסקוט A כי הוא לא תומך ב HT " אבל גם הסמפרון לא תומך ב HT !הקטע לפי מה שהבנתי ממכם ה HT טוב בריבוי משימות ..וזה חשוב לי .לפרסקוט יש 1024 KB ולסמפרון יש רק 128-256 KB ומהירות שעון נמוכה יותר 1.4 - 1.6 משהו כזה 1.8 ..הפרסקוט הוא 2.4 ..
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים זה לא עושה את הסמפרון יותר חלשהסמפרון הרבה יותר חזק כאןזה לא קשור ל L2 או למהירות (כמו שאמרתי - ארכיטקטורה שונה לגמרי)
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר הבקר זיכרון של הסמפרון וכל ה K8 נמצא על המעבד מה שאומר שזה מקצר למעבד את זמן העבודה כדי להגיע לבקר ואז לזכרון הכללי אבל עם ריבוי זיכרונות וסלוטים יש למעבד הזה טיפה בעיה . 400 - 333 אין Dual Channel רק Single Channel ב 754 מעבד בשקע ישן אבל אם הזכרת ארכיטקטורה יש לו 754 פינים ולפנטיום רק 478 שיש לזה השפעה נכון ? "מהירות מידע "יש לך הוכחה בצורת בנצמרק שמוכיחה שהסמפרון חזק ומהיר יותר מהפנטיום 4 ( 2.4A ) ?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים בנצ'ים על ה Prescott A הזה לא יצא לי לראות בכללוכמו שאמרתיאפילו בלי DualChannel ויד קשורה מאחורי הגב הסמפרון מנצח בגדול
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מחבר אבל הוכחה ממשית אין לך לזה פשוט מוזר שמעבד שמוגדר ע"י AMD כ LOW END חזק יותר ממעבד של אינטל שמוגדר כ HIGH END
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים כש Prescott A יהיה מוגדר כ High-End תקרא ליPrescott רגיל נחשב MainStream ולא שום High-Endאז Prescott A הוא לא יותר מאשר Low-End מוצהר
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים בבקשה תגדיר לי את פלח השוק של מעבד שהוא Mid-End MainStream מסורס מאוד בתדר עבודה של הכי Low-End שקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.