עבור לתוכן

ביצועי שולחן עבודה

Featured Replies

פורסם

יש למישהו פה בנצמרק שמראה את ההבדל בין AMD ל INTEL מבחינת ביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס בלבד ! לא משחקים ..

תודה ...

• תגובות 39
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה הבדל כבר יכול להיות? ב ns פתיחת חלון חדש?... זה יותר תלוי בדיסק קשיח ודברים כאלו.

פורסם

כמעט אין הבדל ;)

כמו שרביד אמר-זה תלויי בההרד דיסק ובזיכרונות... :D

פורסם
  • מחבר

אם תיקח סלרון או פנטיום 4 לא תרגיש הבדל באינטרנט ? לא מסכים אתכם או במקביל סמפרון או אתלון

פורסם

בסדר, אולי יש הבדל קטן...

אבל שאלת לגבי פנטיום 4 ו אטלון... ::)

פורסם
  • מחבר

כן רציתי לראות את ההבדל בין שני המותגים במבחן דסק פשוט

סמפרון 754 VS סלרון 775

אתלון 64 VS פנטיום 775

פורסם

לא, אין בנצים לדברים כאלה...

אתה מתלבט באיזה מעבד לבחור? בחר AMD! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לזה בנצמרקים !

באתר של AMD יש השוואה בינם לבין המעבדים של INTEL בכל מה שקשור לביצועים של שולחן העבודה ..

הקטע שאני מחפש אתר ניטרלי בלי אינטרס ..

פורסם

טוב שלא כולם פה חוזרים על אותו ז**ן שכל... ברור שיש תוכנות בדיקה שמודדות ביצועים של תוכנות אופיס וגלישה... לא כל העולם סובב סביב משחקי מחשב...

חפש באינטרנט על pcmark ו/או sandra ו/או אחרים...

אתר טוב בשביל השוואות שאתה מחפש זה האתר חומרה של טום.

פורסם
  • מחבר

יוווווווו איזה אלפקה יפה :)

פורסם

ליפמן... אין הבדל ביצועים גם אם תיקח SEMPRON 2500 כנגד פנטיום 4 3.8GHZ או לאדע מה...

המעבד לא באמת קובע כמה מהר יהיה שולחן העבודה שלך.. מה שכן קובע זה כל המסביב... בקיצור תלך על היותר זול אם אתה לא מתכוון לשחק משחקים.

פורסם

יוווווווו איזה אלפקה יפה :)

תודה, אני למכירה, יד שלישית, קילומטרז נמוך, צור קשר לפרטים.

פורסם
  • מחבר

ליפמן... אין הבדל ביצועים גם אם תיקח SEMPRON 2500 כנגד פנטיום 4 3.8GHZ או לאדע מה...

המעבד לא באמת קובע כמה מהר יהיה שולחן העבודה שלך.. מה שכן קובע זה כל המסביב... בקיצור תלך על היותר זול אם אתה לא מתכוון לשחק משחקים.

"מה שכן קובע זה כל המסביב" אפשר פירוט ?

לפי מה שאתם רושמים הדיסק הקשיח למשל יותר משמעותי ולפני ששמתי SATA היה לי IDE ATA ישן ואין בכלל הבדל בביצועים .. רק יותר נפח זה הכול

פורסם

אין יותר מדי הבדלי ביצועים לדברים כאלו בין SATA ל IDE (לא ש IDE הגיע לקצה היכולת שלו עדיין), אבל דברים שיכולים להשפיע זה למשל כמות הזכרון, כמה BUFFER אולי יש בדיסק הקשיח, מעבדים של INTEL קצת מגיבים יותר טוב בהיבט של MULTITASKING וכו\'...

פורסם
  • מחבר

תפרט מה זה מולטי סקינג ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים