עבור לתוכן

מישהו כבר התנסה עם ה-SP1 של WINDOWS XP ?

Featured Replies

פורסם

מישהו ניסה ?

זה באמת "הורג" מערכת הפעלה לא חוקית ?

פורסם

סיפורים זה כל מה שאני יודע , אמרו שזה הופך את כל התוכן של הדיסק לREAD ONLY. :-\

פורסם

יצא כבר?! ???

פורסם
  • מחבר

יצא כבר?! ???

ש גירסאות בטא מתקדמות. כנראה שעד סוף החודש (אוטוטו) זה יוכרז רישמית.

פורסם

אהה.. אני יודע שיש בטא. ;D

פורסם

זה לא הורג מערכת לא חוקיות .

זה מודיע לך שאתה משתמש במערכת לא חוקית ומפסיק את ההתקנה של ה SP , לאחר איתחולן המחשב עובד כרגיל.

פורסם
  • מחבר

והנה עוד עידכון בעניין - במחשבים שיש עותק חוקי של XP שלא עבר הפעלה כמו שמיקרוסופט רוצים אלא הופעל עליו קראק כלשהו, ההפעלה

(ACTIVATION) חוזרת אחרי ההתקנה של SP1 ואם מנסים להפעיל את הקראק שוב. זה דופק את הקובץ WINLOGON.EXE

וה-WINDOWS לא יעלה יותר עד ביצוע REPAIR.

מסקנה-תקנו עותק חוקי של מערכת ההפעלה שלכם :o

פורסם

מישהו ניסה ?

זה באמת "הורג" מערכת הפעלה לא חוקית ?

לא הורג.

ההתקנה תתבצעה ללא בעיה כאשר מספר הסידורי שהכנסת בהתקנה של XP אינו מתחיל עם FCKGW (המספרים שמתחילים מFCKGW הוכנסו לרשימה שחורה). צריך מספר סידורי אחר, ניתן לעשות מספרים בתוכנה "מסויימת". עם מספרים שהוכנו בתוכנה "מסויימת", ההתקנה של SP1 תתבצע ללא בעיה.

sp1%2EJPG

פורסם

אני הצלחתי להתקין את sp1 הבטא של xp על גירסת corp ע"י החלפת מפתח המוצר וכמובן את ה-cd key ע"י 2 תוכנות מסוימות.

ואפילו ישנה דרך לבצע slipstream ז"א ליצור דיסק התקנה של xp משולב עם sp1 בתהליך דומה כמו ב-office xp .

פורסם

<אין פירסום חינם./>

פורסם

למה צריך את זה?

לא מקבלים את כל העידכונים שצריכים מ-Windows Update?

פורסם

עידכוני אבטחה למיניהם כן, אבל SP1 כולל דברים שהם יותר hardcore בנוסף לפונקציות חדשות כמו תמיכה ב USB2.

פורסם

מה?? יש לי עשרות מחשבים בעסק, שמחזיקים XP CORP חוקי למהדרין, אפילו מאוד, שהותקנו ביום שיצא XP, עם סיריאל שמתחיל בFCKGW!

פורסם

אל תדאג, כנראה שמיקרוסופט הולכים לשלוח סריאלים חדשים לכל ה CORP.

פורסם

אם כבר מדברים על זה, יש כבר SP1 לאקס פי פרוץ.....בטא כמובן, אבל יהיה גם הרשמי פרוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים