פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים היום ביצעתי DEFRAGMENT לדיסק שלי, ובדו"ח שקיבלתי בסוף הופיע קובץ שאותו לא ניתן היה "להזיז".הקבץ MEMORY.DMP נמצא בסיפריית WINDOWS וגודלו 256 MB.מישהו יודע מה התפקיד שלו והאם הוא נחוץ?במידה והוא לא נחוץ, האם ניתן למחוק אותו?בתודה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים נתקלת פעם ב- Dead Blue Screen ? זה קורא כשיש שגיאה חמורה במערכות הפעלה של NT כמובן כולל חלונות 2000 .ואז כתוב שם שהוא כותב הכל ל- dumping memory to file....הקובץ הזה הוא קובץ שמכיל את כל הזיכרון שלך בדיוק לפני קריסה.משתמשים מומחים יכולים לעבור על הקובץ ןלבדוק מי הפיל את מערכת ההפעלה.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר כן, באמת קיבלתי את "המסך הכחול"....האם אפשר (ורצוי) למחוק את הקובץ הזה? הוא דיי כבד...
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים Dead Blue Screen ??? נראה לי שהתבלבלת קצת (אבל לא טעית בכוון הכללי ) זה נקרא: Blue Screen Of Death A.K.A BSOD ותאמינו או לא הם לא חייבים להיות כחולים: Go open up the file \windows\system.ini and under the section headed [386Enh] add the following entries MessageTextColor=x (control the text colour for the SOD) MessageBackColor=x (control the background colour) Here below the codes represented by 'x' : A Green B Cyan C Red D Mauve E Yellow F White 0 Black 1 Dark blue 2 Dark Green 3 Dark Cyan 4 Dark Red 5 Dark Mauve 6 Dark Yellow 7 Grey 8 Dark Grey 9 Blue
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים דווקא הצבע המקורי עם הכתב הלבן על הרקע הכחול ממש ציוני אבל נראה לי שכתב אדום על רקע שחור זה מתאים לאופי האירועים שבהם נצפים המסכים האילו.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים למה ספאם אלה דעות של אנשים איזה צבע להשם מה רע?ואתה מוכן להסביר לי מה הקשר בין צבע הרקע של "מסך המוות" לבין תפקיד הקובץ Memory.dmp?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.