פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים שלום יש לי שמארז כבל דק צבעוני כזה עכשיו מסביב לכבל יש לי מגנט עגול ................ מישהו יכול להסביר לי מזה לעזעזל ????????????????
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים ההסבר שלך לא מוסבר לא הבנתי על מה אתה מדבר. צלם לנו!איפה הוא ממוקם? (יש מצב שאתה מדבר על הכבלים של הספק אבל לא יודע על איזה מגנט אתה מדבר)
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים יש טבעת מתכת מסביב לחוטים של הפנל הקדמיהתפקיד של הטבעת הזאת היא להפחית רעשים ולמנוע מצב שאתה מפרק את הפנל הקדמי ועוקר את החיבורים הנ"ל מהלוחהטבעת תתקע בפח של המארז ולא תתן לך לעשות נזק ללוחזהו
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר לא זה לא רמקולוזה גם לא תופס את הכבלוזה גם לא מתכת זה מגנט וזה פשוט מסביב לקבל זה לא מחזיק אותו או משהו.....
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים זה מסנן הפרעות + מונע עקירה של החיבוריםhttp://www.moddin.net/reviews/dragon1/dscf0025.jpgהטבעת הזאת מורכבת על הכבלים של הפנל הפנימי
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר אין לי איך לצלם בגלל זה לא שמתי תמונהאבל כבר שמו פה תמונה אני רואה וזה באמת זה ....אז תודה לכל מי שענה .
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים זה מסנן הפרעות וחשמל סטטי, כמו שיש בכבלים של כל השנאים, מסכים, USB למיניהם ועוד כל מיני כבלים... על הדרך זה גם שומר שלא תתלוש את האוטים מהלוח אם... מקווה שעניתי לך על השאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.