פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי .נ.באני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות .תודה
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מחבר אבל המדריכים הם בשביל לבנות פאן באס... לי יש כבר מוכן ... אז אני רוצה לדעת אין ולאן אני מחבר אותו ?
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אוקיי אז אני מניח שקנית אני לא רוצה סתם להגיד כי אף פעם לא קניתי פאן באס אבל לפי מה שאני כמעט בטוח יש לו חיבור למולקס שאתה צריך לחבר אותו ובקשר איך שהוא מחבר למאווררים אין לי מושג כי אף פעם לא קניתי אני חושב שאתה מקבל אז המאווררים עם זה עם לא אתה צריך לחבר את החוט שיוצא מהפאן באס לחוט האדום שיוצא ממאווררי המארז שלך!
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים אוקיי אז אני מניח שקנית אני לא רוצה סתם להגיד כי אף פעם לא קניתי פאן באס אבל לפי מה שאני כמעט בטוח יש לו חיבור למולקס שאתה צריך לחבר אותו ובקשר איך שהוא מחבר למאווררים אין לי מושג כי אף פעם לא קניתי אני חושב שאתה מקבל אז המאווררים עם זה עם לא אתה צריך לחבר את החוט שיוצא מהפאן באס לחוט האדום שיוצא ממאווררי המארז שלך!בערך..לפי מה שידוע לי לא מקבלים את המאווררים עם זה. כך: על הפאן בס יש חיבור מולקס נקבה. שאליו אתה מחבר חיבור מולקס זכר (שיוצא מן הספק).את המאווררים אתה מחבר לפאן באס. יש שתי אופציות:1) בפאן באס יש חיבורי מולקס נקבה ואתה פשוט צריך לחבר אליהם את האווררים.2) בפאן באס יש חיבורי פינים. (מן 4/3 פינים) שאליהם אתה מחבר את המאווררים.במידה ולמאווררים שלך אין חיבור 4/3 פינים נקבה. אתה צריך לקנות מתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.