פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים לאחרונה התקנתי תוכנה לצ'אט בשם paltalk ולא הייתי מרוצה ממנה וניסיתי להסירה בדרך המקובלת. הווינדוס כל הזמן כותב לי שהתוכנה הוסרה בהצלחה אך היא עדיין מופיעה לי ברשימת התוכניות ובכלל לא הוסרה. מה לעשות???
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר אני לא ממש מבין ברג'יסטרי. אני לא אוהב להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים ולמחוק את כול המפתחות שלה ברג' זאת עבודה די קשה כי חוץ מהשם של התוכנה והחברה הוא לא יודע איך המפתחות יכולים להקרא.ואם הם נשלחים למקומות שלא בהכרח נקראים על שם התוכנה\חברה, ונכתבים בשם אחר לגמרי זה בלתי אפשרי כמעט למצוא אותם.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אם יש לך מערכת הפעלה WIN XP עשה את הדבר הבא: הפעל RUN ובמערכת הפקודה רשום MSCONFIG הכנס ל TAB האחרון (STARTUP) ותוריד את את התוכנה (תוריד את ה V) כך שהיא לא תעלה ב BOOT, עשה אתחול ותמחוק את כל התיקיה של התוכנה. אין יותר פשוט מזה... אגב רשמתי לך הוראות לתוכנה שלא רוצה להמחק (עולה כל פעם עם האתחול של הוינדוס) הבעיה שלך היא אפילו פשוטה יותר: פשוט תתקין אותה מחדש ותעשה UNINSTAL מחדש וזהו - היא אמורה להעלם, אם היא לא נעלמת ומה שמציק לך זה שהיא רק רשומה שם אז אין לך מה לדאוג זה לא כל כך קריטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.