עבור לתוכן

למישהו יש מושג למה המעבד שלי מופיע פעמיים ב DEVICE MANAGER?

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .

פורסם

זה בגלל שהמעבד שלך הוא HT...

פורסם

מעבדי פנטיום מהסדרה שלך תומכים ב-Hyper-Threading Technology כלומר, הם מדמים ליבה כפולה. לכן, המעבד מופיע לך פעמיים ב-device manager אם תתקין את תוכנת CPU-Z גם שם תוכל לראות שקיימות (כאילו)שתי ליבות.

פורסם
  • מחבר

אה את זה לא ידעתי לאחר כמעט שנתיים של  שימוש במעבד הזה והמון התקנות WINDOWS תודה רבה  :xyxthumbs:

דרך אגב זה טוב או לא טוב שזה עובד על ליבה כפולה? והאם ההבדלים בינו לבין הprescot הם גדולים? כי עדיין יש לי בעייה לעשות איתו O.C הוא קורס באינטרנט אקספלורר ומופיעות לי שגיאות מסך כחול גם לאחר  ששמתי ספק HEC425W ושמתי משחה ARCTIC SILVER אבל הקירור שלו עדיין בסטוק.

פורסם

אה את זה לא ידעתי לאחר כמעט שנתיים של שימוש במעבד הזה והמון התקנות WINDOWS תודה רבה :xyxthumbs:

דרך אגב זה טוב או לא טוב שזה עובד על ליבה כפולה? והאם ההבדלים בינו לבין הprescot הם גדולים? כי עדיין יש לי בעייה לעשות איתו O.C הוא קורס באינטרנט אקספלורר ומופיעות לי שגיאות מסך כחול גם לאחר ששמתי ספק HEC425W ושמתי משחה ARCTIC SILVER אבל הקירור שלו עדיין בסטוק.

אם זה NORTHWOOD אז הוא אמור להיות אוברקלוקר טוב. אולי הבעיה היא בלוח אם וזיכרונות ולא במעבד. מה הטמפ' שלו?

פורסם
  • מחבר

הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות לא במאמץ עד 44-45 במאמץ . מה שלא מובן לי למה צריכים להיות לי בעיות בזכרונות[CORSAIR+KINGSTON] ובלוח האם שהוא גם דיי חדש.

פורסם

נוכן כמו שאמרו כאן מומחיםםםםם !!!! חח :)

זה בגלל טכנולוגיית ה-HT...

המדמה את המחשב כ-2 מעבדים...

גם לי יש את זה...

נ.ב אני לא יודע למה פתחת ת'ארד על זה.....לא טוב שיהיו 2 ;)  :cool2:

פורסם

הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות לא במאמץ עד 44-45 במאמץ . מה שלא מובן לי למה צריכים להיות לי בעיות בזכרונות[CORSAIR+KINGSTON] ובלוח האם שהוא גם דיי חדש.

זאת בדיוק הבעיה שלך

אחד מהזכרונות מגביל אותך

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שלך

אחד מהזכרונות מגביל אותך

כן, גם לי זה קפץ לעין ישר כשראיתי את המפרט.

למרות שבמערכת AXP 2500 היו לי פעם שני מודולים של זיכרונות, אחד של GEIL ואחד של SAMSUNG והם עשו ביחד OC נחמד מאוד מ-333MHZ ל-400MHZ. אבל זה היה בגלל שהם השתמשו באותו הצ'יפ, של SAMSUNG.

פורסם

כן אבל תתחשב בעובדה ששתי החברות האלה משתמשות בכל כך הרבה סוגי צ'יפים (שתיהן נדמה לי עם הכי הרבה צ'יפים שונים ב Memdb)

שהסיכוי שתקבל 2 סטיקים עם אותו הצ'יפ שואף לאפס

פורסם
  • מחבר

בזיכרון הKINGSTON שלי מופיע צ'יפסט של INFINEON בכלל וכשבדקתי את הזיכרון בכל תוכנה כמו EVEREST או DR.HARDWARE הוא זיהה אותו כזיכרון של חברת INFINEON ובכלל לא KINGSTON אז אני לא מבין למה היבואן מדביק על זה מדבקות של TAGA ושל KINGSTON VALUE RAM וזה בעצם בכלל לא KINGSTON אלא INFINEON זה פשוט זיוף וגם המוכר המזורגג בחנות[חנות דפוקה] שקניתי ממנו לפני שנה וחצי את הזכרונות הללו ועוד כמה מוצרים אבל לעולם לא אחזור אליו אמר לי שזה KINGSTON ולא INFINEON ואני לא מבין בזה אבל מסתבר שבעצם הוא לא מבין בזה והוא תיחמן אותי אז שלא ינסה לעבוד עלי הטיפש הזה

אז זאת אומרת שהזכרונות שלי הם של INFINEON ולא של KINGSTON. ושני הזוגות של הזכרונות שלי הם מאותו הצ'יפ כי קניתי אותם יחד בזוגות ולא כל אחד לחוד.

פורסם

אינפניון לא מוכרת זיכרונות בעצמה,ועושה את זה דרך חברות אחרות כמו קינגסטון.

לי יש קינגסטון שבא עם צ'יפים של winbound(או איך שלא קוראים להם) ואוורסט טוענת שזה שלהם.

פורסם

Razorback2

זה לא אומר שהזכרון שלך לא הורכב אצל Kingston

Kingston לא מייצרת צ'יפים אלא רק מרכיבה

Infeneon מייצרת צ'יפים

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל היו לי גם זכרונות אורגינליים של kingston ושניכנסתי לאברסט זה הראה לי יצרן"kingston" ודרך אגב על הצ'יפסט שלהם היה רשום kingston

אז אלה הם הזכרונות האורגינליים של kingston עם הצ'יפסט של kingson ולא משהו אחר אז שלא יבלבלו לכם את המוח כמו  שSUPER TALENT זה בכלל NANYA אבל עם זה זה משהו אחר לא כמו עם KINGSTON

וזה שירדתי על המוכר מהחנות הזאת שקניתי ממנה לפני שנה זה לא בגלל הזכרונות כי בזה הוא עוד איכשהו צודק אלא בגלל דברים אחרים.

פורסם

זה לא משנה

הקודמים שלך היו פשוט Relabeled של חברה אחרת

הם לא היו מיוצרים מ-0 ע"י Kingston

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים