פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם 512 זיכרון שלפי הזיכרון הנותר שלי יותר מידיי ממנו משמש את הכרטיס מסךבמחשב הקודם לא היתה לי בעיה על ידי כניסה לביוס כשעולה המחשב (DEL) היתה לי את האפשרות לתת לכרטיס כמה זיכרון שאני מחליטאבל במחשב הזה אין אפשרות לעשות DEL ולהיכנס לביוס אז איך אני עושה את זה?מצורפת תמונת מסך עם פרטי המחשבבברכהליריק[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים זה כצת חוסר מידע כדי לענות על כל השאלות שלך.איזה לוח יש לך (ב-99% מהמחשבים זה או DEL או F2)רוב הסיכויים שהכרטיס שלך לא לוקח יותר מ-128MB ואם אתה רוצה להריץ משחקים בצורה נורמלית (לא שאפשר לעשות את זה אם כרטיס מובנה אבל בכל זאת...) אל תגביל אותו עוד יותר (128MB זה המינימום למשחקים של היום).
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר בקובץ המצורף זה רשוםהלוח אם הוא (intel d915gvwb (west bank והמחשב לא מיועד למשחקים אלה לעשיית מוסיקהאני צריך את המינימום זיכרון בשביל הכרטיס מסךאיך אני בודק כמה זיכרון מופנה לכרטיס ?ואיך אני משנה את זה ?בברכהלירן
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים אני לא מכיר את הלוח הנ"ל לכן לא אוכל לעזור לך אבל אם יש שליטה בזה אז בטח ב-BIOS (חפש שם, במיוחד אם עשית את זה כבר עם מחשב אחר אז אתה בטח יודע מה שם האופציה שמשנה את זה) או שתמתין עד שמישהו אחר עם ניסיון בלוח יענה לך...
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר שוב תודה על התשובהזאת הבעיה אין לי מושג איך אני נכנס לביוס בלוח הזה כשאני מפעיל את המחשב יש לי ל2 שניות תמונה של הלוח אבל ללא שום אפשרויותואז הווינדאוס עולהתודהלירן
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים שיטה טובה (עוד מימי הדוס ;D) תשתמש במקש PAUSE כאשר המחשב עולה (בדיוק בשתי שניות האלה) ותקרא טוב טוב מה כתוב (רוב הסיכויים שזה או ה-DEL או אחד ה-Fים לרוב F2 או F10 אני לא ראיתי אופציות אחרות) תוודא שה-F LOCK (אם יש לך כזה במקלדת) מופעל.
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים מחבר F1 מכניס אותי לביוס (הכרטיס מסך עבד על 256 זיכרון) F2 לBOOT ועוד כמה שטויות יש תודה על רעיון הPAUSE לא היה רשום כלום בדף הזה חוץ מINTEL וכל מיני כאלה אבל זה נתן לי זמן לבדוק כפתורים תודה לכולם בברכה ליריק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.