פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים שלום! אמרו לי בחנות שלזיכרון DDR2 800 Mhz אין עדיין תקן בארץ ולכן הם לא מוכרים אותו.. ולעומת זאת יש הרבה חנויות שכן מוכרות..מישהו יודע משהו על זה??בתודה מראששששש
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים איזה תקן צריך בדיוק..זה כולה זיכרון למחשב לא תרופות או משהו..!?!?בקיצור מה השאלה שלך בכלל אם יש תקן..? למה אם נגיד ויש דבר כזה בכלל..("תקן") ואין אז אתה לא קונה ?
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים עכשיו תגובה כצת יותר מאופקת (הבן אדם שאל שאלה לא רצח מישהו...)מבחינת החברות AMD תומכת עד 400MHZ ו-INTEL עד 677MHZ (או שכבר יותר כי אני לא ממש מעודכן ב-INTEL).בתכלס כולם כימעת משתמשים בזכרונות מהירים יותר ולא נירא לי שיש בעיה להכניס זכרון של 800MHZ במע' של INTEL (אם אני לא טועה אז ל-OCZ יש זכרון של 1000MHZ) יתקנו אותי המומחים לעניני אינטל ;D.לגבי המוכר בחנות, אם אין לו ואתה רוצה אז תקנה במקום אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים אין תקן מוצהר ל DDR2-800MHz עדייןיש תיכנון שיהיה (תכנון גם יותר עתידי על 1000MHz)בקשר לחנות הזכרון פשוט נבדק באוברקלוק והוא יעבוד על המקסימום שהלוח מסוגל לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.