פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מצאתי איזהשהו מוד למארז של אנטק בתצורת המשחק DOOM3 אתם חייבים לראות כדי להאמין!.. איזו השקעה.. בחיים לא ראיתי כזה דבר!.. הנה תמונת דוגמא: והנה התהליך: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אחי איזה מנהל פורום הביא לזה כבר קישור ממזמן"מזמן" זה ממש מעט אחרי שהמשחק יצא
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים זה אחד מהומודים שלא יאומנו!!!נראה לי האיש שבנה את זה הוא אומן בשביל הוליווד...אתם יודעים שבסרטים יש סצינה מטורפתאבל בעצם זה דגם מוקטן של משהו...זה ההסבר היחידי ששלי לכשרון העצום הזה...
פורסם 2005 בדצמבר 219 שנים זה אחד מהומודים שלא יאומנו!!!נראה לי האיש שבנה את זה הוא אומן בשביל הוליווד...אתם יודעים שבסרטים יש סצינה מטורפתאבל בעצם זה דגם מוקטן של משהו...זה ההסבר היחידי ששלי לכשרון העצום הזה...המודר בכלל לא אומן שעובד עבור הוליווד...זה התחביב שלו - תיכנס לאתר שלו ותראה : www.bestcasescenarios.comאני בטוח שכל אחד מאיתנו,אם היה לו הזמן והאמצעים לעשות זאת - היה עושה מוד דומה,אם לא יותר מוצלח (חס וחלילה לא אומר שהמוד לא מדהים)...ולדעתי- כל מודר מבינינו צריך לעצב את המחשב שלו לפי רצונו וטעמו האישי,ולא להתחרות באחרים... ;D
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מאוד מיוחד ושונה. המארזים כיום מאוד ממוחשבים, רובוטים ומייצגים איזה שהוא סוג של עיצוב אחיד בסגנון עתידי. אולם המארז הזה העיצוב שלו הוא סוג של אומנות ולא רק עיצוב. הוא שובר את האחידות של העיצוב המאוס. יש לי חבר שאוהב לקחת כל מיני חומרים שונים ולבנות מהם יצירות מאוד יפות אני אייעץ לו לנסות לעשות דבר כזה על מארז של מחשב
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים מספיק שמישהו אחד אמר שזה ישן.. מה הקטע? ----------------- למי שרוצה להרחיב אופקים. את רוב החלקים למוד שלו הוא הדפיס במדפסת 3D שמדפיסה מודלים מפלסטיק. ואם אתם מעוניינים גם באחת כזו, תחסכו 10000$.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.