פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים שלום. יש לי כרטיס מסך פשוט עם זלמן, והבעיה היא שהוא מפזר את האוויר לכיוון ההארדיסק ולכייון הדלת.אני מעוצבן מזה כי זה סתם מחמם לי את האוויר במארז , דבר שיוצר התחממות כללית של כל החלקים.עכשיו, חשבתי לבנות קופסא שתסיט את האוויר לכייון התחת של המחשב ומשם יצא כל האוויר החם! איזה חומרים כדי לי להשתמש כדי שלא ישרפו\ ימסו\ יהרסו...ואיך אני בדיוק מדביק את זה ללוח? בעזרת הסלוטייפ המיוחד הזה ( שחכתי את השם...יש לי פול גלילים של זה בבית אבל השם תמיד בורח). הבעיה בסלוטטייפ הזה שהוא מאוד חלש , ושהוא מתחמם הוא פשוט משתחרר.מחכה להצעות!
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים זה לא מומלץ לפי דעתיחבל שהכרטיס יסבול מכל אגירת החום הזאתבכל מקרה יש 2 דרכים - תדאג לסירקולציה טובה יותר (מהHDD, החוצה, דרך הכרטיס מסך)או אם אתה מתעקש לבצע את הרעיוןתבנה איזה תיבה מפרספקס, אפילו עם מאווררי 40\50 MMשפשוט יוציאו את האוויר החוצה (אפשר גם סטייל סליינסר..)
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מחבר פסדר לפחות אני ישים חתיכת פספרקספס בצד שמול ההארדיסק ככה שכל האוויר ילך לכיוון הדלת.עכשיו - איך אני מדביק את הפרספקס לכרטיס?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים תדביק את הפרסקס לפרופיל של הכרטיס מסך בעזרת דבק חם.ןאם אתה קונה פרספקס קצת יותר ארוך שמגיע עד הריצפה, תדביק גם לריצפה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.