פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר תודה על ההצעה אבל אני ישאר עם הוטמייל...אני מעוניין לפתור ת'בעיה לא לדלג עליה...
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים tamir זו הייתה תשובה ממש אבל ממש מטומטמת!לשואל: ניסית לגשת לחשבון הhotmail שלך דרך outlookexpress? זה הרבה יותר נוח.איזה דפדפן אתה משתמש ע"מ לגשת לאתר של hotmail?האם התקנת את ה NET Framework?
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים תאפשר "COOKIES"באתי לערוך את ההודעה שלי ולהוסיף את זה חחחחח, כן, ב IE שאתה מנסה להעלות את האתר של hotmail, יש לך למטה מין אייקון קטן אדום שחוסם קוקיס, לחץ עליו, ותאפשר לו... שלא יחסום.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר אין לי אייקון אדום... יש לי רק אייקון של כדור הארץ כחול כזה...ושאני נכנס לפורומים והכל אז אני אוטומטית כבר מופיע מחובר... זה אומר שהקוקיס שלי כבר מאופשרים?ואין לי מושג איך למשוך הודעות של ההוטמייל דרך אאוטלוק...הדפדפן שלי זה האסקפלורר הרגיל...ד"א מה זה NET FRAMEWORK...לא ידוע לי שהתקנתי דבר כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.