פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים לפי זה אינטל יכולים להוציא את ה Cedar Mill, Presler וה Prescott VT רק ב 31/3אבל כשאומרים רבעון ראשון במובן של השקה מדברים על תחילת הרבעון
פורסם 2005 בדצמבר 319 שנים בוודאי שזה לפני AMDאבל זה סה"כ פרסקוט מכווץ (חוץ מאשר ה Prescott VT שהוא עדיין פרסקוט רגיל) ו SmithField מכווץ
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים AMD לא ממש ממהרת לחשוף מידע על התוכניות העתידיות שלה בינתיים , ואל תשכח שההאמר זה ארכיטקטורה שאוטוטו חוגגת 3 שנים להפצה בשוק (עוד 4 חודשים בערך) , כך שזה לא יהיה לגמרי מופרך ללהגיד שאולי עד החצי השני של 2006 יהיה שידרוג רציני לK8 (או K9\K10?)אני משער שבמשך השנתים וחצי שעברו מאז שהK8 הושק ליצור המוני. המו"פ של AMD לא פסק , ולמרות זאת כל מה שאנחנו רואים בינתים מאז ההשקה זה ווריאציות של אותו K8 ישן וטוב, ככה שיתכן שיש לAMD שפן מוכן לשליפה בכובע מול הConroe . אם כי יכול להיות שהם יסתפקו פשוט בגרסא מהירת שעון של הK8 הוותיק והטוב עם תמיכה בDDR2-667.אה , רק חבל שאין לי שום חיזוק לתקוות שלי , AMD לא הכריזו על שום פיתוח חדש מרשים בטווח השנה הקרובה , מצד שני זה לא הוכחה שאין שום פיתוח כזה...
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים ה Windsor וה Orleans (מעבדי שקע M2 שיושקו בחודש 4) הם לא שינויים זניחים ביחס לליבות ה K8 הקיימות,תמיכה ב DDR2 ואם אני לא טועה גם תוספת של מספר שלבים לצינורות העיבוד ועד כל מיני דברים. הערה: היונה הוא לניידים והוא רק 32 ביט, צריך להשוות אותו בעיקר לטיורון.
פורסם 2005 בדצמבר 419 שנים ה Windsor וה Orleans (מעבדי שקע M2 שיושקו בחודש 4) הם לא שינויים זניחים ביחס לליבות ה K8 הקיימות,תמיכה ב DDR2 ואם אני לא טועה גם תוספת של מספר שלבים לצינורות העיבוד ועד כל מיני דברים. הערה: היונה הוא לניידים והוא רק 32 ביט, צריך להשוות אותו בעיקר לטיורון.יונה הוא כפול ליבהאין עדיין Turion כפול ליבה
פורסם 2005 בדצמבר 519 שנים שסופסוף תיישם את ה PPW שמיושם כבר מסוקט 754 ב AMDמזה PPW אם לא אכפת לך להסביר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.