עבור לתוכן

מבחני ביצועים למעבד הישראלי "יונה"!!!

Featured Replies

פורסם

לפי זה אינטל יכולים להוציא את ה Cedar Mill, Presler וה Prescott VT רק ב 31/3

אבל כשאומרים רבעון ראשון במובן של השקה מדברים על תחילת הרבעון

• תגובות 70
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה עדיין לפני AMD

איך שלא תסתכל על זה.

פורסם

בוודאי שזה לפני AMD

אבל זה סה"כ פרסקוט מכווץ (חוץ מאשר ה Prescott VT שהוא עדיין פרסקוט רגיל) ו SmithField מכווץ

פורסם

כן, אבל כשAMD יציגו את הVENICE "המכווץ" שלהם

אינטל כבר תציג ליבה חדשה

פורסם

שסופסוף תיישם את ה PPW שמיושם כבר מסוקט 754 ב AMD

מה הנקודה פה?

פורסם

AMD לא ממש ממהרת לחשוף מידע על התוכניות העתידיות שלה בינתיים , ואל תשכח שההאמר זה ארכיטקטורה שאוטוטו חוגגת 3 שנים להפצה בשוק (עוד 4 חודשים בערך) , כך שזה לא יהיה לגמרי מופרך ללהגיד שאולי עד החצי השני של 2006 יהיה שידרוג רציני לK8 (או K9\K10?)

אני משער שבמשך השנתים וחצי שעברו מאז שהK8 הושק ליצור המוני. המו"פ של AMD לא פסק , ולמרות זאת כל מה שאנחנו רואים בינתים מאז ההשקה זה ווריאציות של אותו K8 ישן וטוב, ככה שיתכן שיש לAMD שפן מוכן לשליפה בכובע מול הConroe . אם כי יכול להיות שהם יסתפקו פשוט בגרסא מהירת שעון של הK8 הוותיק והטוב עם תמיכה בDDR2-667.

אה , רק חבל שאין לי שום חיזוק לתקוות שלי , AMD לא הכריזו על שום פיתוח חדש מרשים בטווח השנה הקרובה , מצד שני זה לא הוכחה שאין שום פיתוח כזה...

פורסם

ה Windsor וה Orleans (מעבדי שקע M2 שיושקו בחודש 4) הם לא שינויים זניחים ביחס לליבות ה K8 הקיימות,

תמיכה ב DDR2 ואם אני לא טועה גם תוספת של מספר שלבים לצינורות העיבוד ועד כל מיני דברים.

הערה: היונה הוא לניידים והוא רק 32 ביט, צריך להשוות אותו בעיקר לטיורון.

פורסם

ה Windsor וה Orleans (מעבדי שקע M2 שיושקו בחודש 4) הם לא שינויים זניחים ביחס לליבות ה K8 הקיימות,

תמיכה ב DDR2 ואם אני לא טועה גם תוספת של מספר שלבים לצינורות העיבוד ועד כל מיני דברים.

הערה: היונה הוא לניידים והוא רק 32 ביט, צריך להשוות אותו בעיקר לטיורון.

יונה הוא כפול ליבה

אין עדיין Turion כפול ליבה

פורסם

שסופסוף תיישם את ה PPW שמיושם כבר מסוקט 754 ב AMD

מזה PPW אם לא אכפת לך להסביר ?

פורסם

PERFORMANCE PER WATT

פורסם

PERFORMANCE PER WATT

חחח תודה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים