עבור לתוכן

מה ההבדל בין מעבד 32 ביט למחעבד 64 ביט?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ??

האם יש הבדל גדול בביצועים??

המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל)

חשוב לי לדעת תהבדל בביצועים (משחקים אינטרנט תוכנות)

תודה לעוזרים

פורסם

אני ראיתי הרבה תוכניות טלוייזיה ואמרו שם שזה לא נותן בכלל תוספת לביצועים ואפילו צחקו על זה משום מה :nixweiss:

אבל לפי דעתי אם אתה מתכוון לקנות מעבד חדש עדיף ללכת על 64BIT כי לך תדע מה יכול להיות בעתיד 8)

אני כמובן לא מומכה אבל תחכה לתגובות נוספות :)

פורסם

עכשיו אין בזה ממש שימוש מפני שהרבה תוכנות ומשחקים לא תומכים ב64 ביט אבל לטווח הארוך שווה לקנות את המעבדים הללו וכשיתחילו להשתמש בהם ויפיקו

100% מיכולתם יפסיקו לצחוק כל אותם מטומטמים

פורסם

נכון להיום אין שום הבדל במשחקים ותוכנות בייתיות ב32 ביט או 64 ביט.

מערכת הפעלה רגילה (XP) היא 32 ביט, היא לא תומכת בסט פקודות של 64 ביט, ע"מ לנצל את ה64 ביט, אתה צריך XP 64.

תקרא בקובץ הDOC מה הייתרונות במערכת 64 ביט פה: http://www.microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/overview/x64benefits.mspx

שורה תחתונה, למשתמש ממוצע אין שום סיבה לעבור ל 64 ביט, הרבה (מאוד) דרייברים חסרים, חלק נכבד ממשחקים ותוכנות או שלא עובדים או שעובדים צולע.

אם אתה משתמש בתוכנות עריכה כבדות מאוד (למשל AVID), או תוכנות CAD למיניהם ואתה זקוק ליותר מ 4GB של זכרונות, אז XP 64 הוא בשבילך, 4GB זכרונות היו מגבלה ב XP הרגיל (אני ממש רואה אנשים משתמשים ביותר מ 4GB זכרונות ::) ).

פורסם

מסכן הבנאדם שאל רק

מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ??

האם יש הבדל גדול בביצועים??

המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל)

ואתם חפרתם לו בשכל על כל דבר חוץ מזה

ההבדל בין מעבד 32Bit למעבד 64Bit הוא התמיכה בזכרון מעל ל 4GB של זכרון פנימי (RAM) ועוד הגדלת תמיכות בזכרונות (מבחינת נפח)

אין היום בייצור מעבדי MainStream שהם לא 64Bit

(סמפרון וסלרון D הם לא MainStream אלא תקציביים)

אין הבדל בביצועים כל עוד אין שימוש בזכרון מעל 4GB

ה Windows הרגיל תומך ב 32Bit באופן טבעי (Native) אבל יש כל מיני דברים שאפשר לעשות כדי שיתמוך בנפח זכרון גדול

לא שזה עוזר למשתמש ביתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים