פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים?ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים?ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים באמת??הפתעתם אותי עכשיו, אני הזמנתי צ'יפ זיכרון אחד של ג'יגה בכוונה שוע נגיד חצי שנה אם אני אצתרך אני אקנה עוד אחדואז יהיה לי דואל של ג'יגה,
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים דואל-צ'אנל ממש לא תלוי בזכרונות אלא בצ'יפסט.שני זכרונות באותו גודל על לוח תומך DC יעבדו בDC, בלי קשר לצ'יפים שלהם.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר דואל-צ'אנל ממש לא תלוי בזכרונות אלא בצ'יפסט.שני זכרונות באותו גודל על לוח תומך DC יעבדו בDC, בלי קשר לצ'יפים שלהם.אתה בטוח? אז למה אמרו לי (בחנות) כשרציתי לקנות סטיק חדש ולהוסיף לישן (הסטיק החדש מאותה חברה, גודל ותדר) שיש מצב שהם לא יעבדו ב DUAL CAHNNEL במעבד AMD חדש בגלל שהסטיק הישן, ישן מידי?וחוץ מזה איך דואל-צ'אנל יכול להיות תלוי בצ'יפסט במערכת AMD חדשה אם יש בקר זכרון במעבד???וכמה ה DC מוסיף לביצועים בכל מקרה?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אתה בטח מתכוון לצ'יפסט Nforce3 שלא תמך בדואל-צ'אנל.לוחות Nforce4 המודרנים תומכים בDC (תוספת של 10-15% לביצועים הכלליים).בכל מקרה, אם אתה אוברקלוקר כדאי לקנות שני זכרונות זהים כדי שאחד לא יגביל את השני.
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים מחבר אתה בטח מתכוון לצ'יפסט Nforce3 שלא תמך בדואל-צ'אנל.לוחות Nforce4 המודרנים תומכים בDC (תוספת של 10-15% לביצועים הכלליים).בכל מקרה, אם אתה אוברקלוקר כדאי לקנות שני זכרונות זהים כדי שאחד לא יגביל את השני.לא אני מתכוון ללוח DFI INFINITY NF4 ULTRAולמעבד VENICE 3200 SOCKET 939ול2 זיכרונות KINGSTONE 1 ישן 1 חדשובחנות אמרו לי שיש סיכוי שהם לא יעבדו בDC אם הזכרון הישן ישן מידיומה שאני שואל זה אם זה נכון ואיך אפשר לברר אם הזיכרון מתאים
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים אתה בטוח? אז למה אמרו לי (בחנות) כשרציתי לקנות סטיק חדש ולהוסיף לישן (הסטיק החדש מאותה חברה, גודל ותדר) שיש מצב שהם לא יעבדו ב DUAL CAHNNEL במעבד AMD חדש בגלל שהסטיק הישן, ישן מידי?וחוץ מזה איך דואל-צ'אנל יכול להיות תלוי בצ'יפסט במערכת AMD חדשה אם יש בקר זכרון במעבד???וכמה ה DC מוסיף לביצועים בכל מקרה?זה שטויותהבעיה היחידה שיכולה להיות זה אם הסטיקים בנפחים שוניםאתה בטח מתכוון לצ'יפסט Nforce3 שלא תמך בדואל-צ'אנל.לוחות Nforce4 המודרנים תומכים בDC (תוספת של 10-15% לביצועים הכלליים).בכל מקרה, אם אתה אוברקלוקר כדאי לקנות שני זכרונות זהים כדי שאחד לא יגביל את השני.nForce 3 התכוונת לכל לוח בסוקט 754nForce 3 Ultra הוא לסוקט 939 ותומך ב DualChannelלא אני מתכוון ללוח DFI INFINITY NF4 ULTRAולמעבד VENICE 3200 SOCKET 939ול2 זיכרונות KINGSTONE 1 ישן 1 חדשובחנות אמרו לי שיש סיכוי שהם לא יעבדו בDC אם הזכרון הישן ישן מידיומה שאני שואל זה אם זה נכון ואיך אפשר לברר אם הזיכרון מתאיםלנסות
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים זה כן נכון..אל תטעו אנשים סתם!גם לי יש 2 זיכרונות אם אותו CL ואותו נפח ואותה מהירות ולא עובד DC!
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים זה כן נכון..אל תטעו אנשים סתם!גם לי יש 2 זיכרונות אם אותו CL ואותו נפח ואותה מהירות ולא עובד DC!זאת כבר בעיה לתמיכה טכניתאבל אתה בטוח ששמת אותם על הסלוטים הנכונים ל DualChannel?
פורסם 2005 בנובמבר 2920 שנים זה כן נכון..אל תטעו אנשים סתם!גם לי יש 2 זיכרונות אם אותו CL ואותו נפח ואותה מהירות ולא עובד DC!אין שום סיבה בעולם אם יש לו לוח בסוקט 939 עם NF4 שלא יהיה לו DC במיוחד אם זה אותו גודל ומהירות...(תבדוק שחיברת לסלוטים הנכונים..)
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים זה כן נכון..אל תטעו אנשים סתם!גם לי יש 2 זיכרונות אם אותו CL ואותו נפח ואותה מהירות ולא עובד DC!אבל האם מאותה חברה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.