פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים ברצוני לשים במחשב מד טורים שיראה את CPULOAD יש פה למישהו איזה מדריך איך אני מחבר מד טורים למחשב?? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים לא נראה לי שזה אפשרי... מד באוטו לא פועל על חשמל, אתה תצתרך לעשות הרבה עבודה עם רצועות...
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים אז בוא תסביר לי אך בידיוק הוא עובד אם לא על חשמל :kopfpatsch: :screwy: :bash:
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים לא הוא לא פועל על חשמל...אם זכרוני לא מטעה, מד סל"ד עובד על חשמל, כמו כן גם מד מהירות
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים אני לא מכיר מדריכים להתקנת\הרכבת מד מהירות של רכב על מחשב,אבל זה נמכר זמן רב בשוק.
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מד המהירות במכוניות הישנות לא עובד חשמלית ישנו קבל שמחובר לגיר. הוא מסתובב ובסופו של דבר נכנס ללוח השעונים והחץ של המהירות עולה בהתאם.המד סל"ד במכוניות ישנות עובד לפי פולסים חשמליים שנוצרים במפלג, כלומר הוא מחובר למפלג או סליל, ומשם הוא לוקח את הנתונים שלו.במכוניות חדשות המד מהירות והסל"ד חשמליים לחלוטין, הם מקבלים נתונים מהמחשב מנוע.הפרוייקט שלך לא נראה אפשרי. החלקים מיועדים לעבוד רק ברכב
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים שעוני רכב חלקם עובדים על חשמל וחלקם לא היום כבר כולם עובדים על חשמל בערך משנת 94 כולם עברו לחשמל וכן שעוני סל"ד עובדים על פולסים לעומת זאת שעוני מהירות עובדים על מתח קבוע ומה שמשנה את המהירות הוא אחוז ההתנגדות כך שאולי תוכללחבר שעוני מהירות
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים הממממממ.... לפני שלוש שנים היתה לי אלפא33 שנת 84 ז"ל, יום אחד הצטרכתי לתקן את מד סל"ד ומהירות (חשמל של אלפא, פחח), שניהם היו חשמליים...
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים במכוניות ישנות יותר מד המהירות היה מחובר לאחד הגלגליםולא כמו ש Black_eagle אמר שעון הטורים (מד הסל"ד) מחובר לחיישן סל"ד שיושב ליד גלגל התנופה וסופר תסיבובים שלו לפי השיניים שלו!!
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר טוב אז הינה נזכרתי!מד סלד מחברים להרדיסק! וזה מראה HDD LOADוכן המד טורים החדשים עובדים דרך הדיסטריביוטור,ידעתי את זה תמיד פשוט לא חשבתי שמישהו ידע בכלל מה זה טוב 39$ זה הרבה אני יחפש פיתרון יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.