עבור לתוכן

Pentium D 820 2.8GHz - איך בודקים?

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

במחשב שלי P-D 820 2.8 GHz. אני לא בטוח שלוח האם שלי תומך בו, אך הספק שלי טוען שכן.

האם יש דרך לבדוק דרך תוכנה כלשהיא, BIOS וכדומה, האם אכן המחשב משתמש ב-Dual Core ולא רק Single?

תודה!

פורסם

רוב הסיכוים שהלוח תומך

אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תביא תדגם של הלוח..(נעזור...)

או שתוריד EVEREST או CPU-Z תבדוק תדגם של הלוח ותביט באתר שלו..(החברה שיצרה את הלוח..) אם הוא תומך כן/לא...

פורסם
  • מחבר

הלוח GA-8N-SLI PRO F2 באתר של gigabyte נאמר שהלוח תומך ב-Pentium D אך עם ה-820 (שלי) יש הגבלה וזה נתמך חלקית, רק single core.

הספק שלי טוען שזה לפי גרסת bios, ושהלוח כן תומך מלא. אני רוצה לוודא...

יש דרך לדעת לפי Everest??

פורסם

באתר רשום שעם המעבד הספציפי שלך הוא יעבוד כליבה אחת..(תבדוק מה הגירסה של הביוס שלך..רוב הסיכוים שתיקנו את זה בגירסאות חדשות אבל תבדוק..)

פורסם

לי יש את אותו לוח רק אם DC של AMD .

הגירסה האחרונה של הביוס היא F6.

אחלה לוח עובד עשר (אם AMD). :smile1:

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי לא תומך מעבדי AMD. רק Intel.

אבל האם יש איזושהיא בדיקת מהירות שמישהו מכיר שלפיה ניתן לבדוק האם זה עובד single או dual?

פורסם

תפתח את ה Task Manager, תלך לתגית ה Performance, ותראה האם יש שם גרף אחד או שניים עבור המעבד - אחד - ליבה אחת, שניים - שתי ליבות.

רוצה בדיקה מעשית? תפתח 2 תוכנות כבדות, שמשתמשות בעיקר במעבד (ובכמה שפחות זיכרון) ותראה אם יש הבדל בין פעולה של כל תוכנה בנפרד לעומת הפעלה של שתיהן ביחד. אם אין הבדל בביצועים, כנראה שכל תוכנה משתמשת בליבה אחרת, אבל אם יש הבדל (ובד"כ הוא מאד יורגש), סימן ששתי התוכנות משתמשות באותה ליבה, ולמעשה המעבד שלך מתפקד כמעבד חד-ליבתי.

פורסם

לי יש את אותו לוח רק אם DC של AMD .

הגירסה האחרונה של הביוס היא F6.

אחלה לוח עובד עשר (אם AMD). :smile1:

לא יכול להיות שיש לך את אותו לוח כיוון שמדובר במערכות שונות ביותר עם התקנים שונים ובקרים שונים.

פורסם

taotao כבר אמר שהלוח לא תומך בDC עם המעבד הנל. הגבלה של NF4

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/FAQ/FAQ_484.htm

tao מה אתה מציע לboozika? החלפת מעבד ל830 או החלפת לוח שלא מבוסס על NF4?

פורסם

לוח מבוסס 945

פורסם

לוח מבוסס 945

^^^^^

ולפותח התרד למה לא בדקת לפני שקנית תלוח..(או שכן בדקת...)

פורסם

תוריד CPUZ ותבדוק אם למטה אתה יכול להחליף בין CORE1 לCORE2

פורסם

לא יכול להיות שיש לך את אותו לוח כיוון שמדובר במערכות שונות ביותר עם התקנים שונים ובקרים שונים.

הינה הוכחה שיש לי את אותו לוח:

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-K8N%20Pro-SLI.htm

:kopfpatsch: בסדר טעות שלי PRO ליפני PRO אחרי מבבלבל :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים