פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אישית מה שאני ממליץ למי שקונה מחשב חדש (או בסיס חדש של מעבד-לוח-זכרון-כרטיס מסך)ויכול לחכות כמה חודשים - לחכות את הכמה חודשים האלהולהרוויח סוקט חדש יותר
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים מחבר יש לי זכרונות טובים שבינתיים אני לא רוצה להחליף וכרטיס מסך כנ"ל לכן זה רק מעבד ולוח.יש סקירות על האופטרונים ברשת כי אני לא מוצא...
פורסם 2005 בנובמבר 3020 שנים אני לא חושב שיצא לי לקרוא על האופטרוןוזאת עוד סיבה לקחת משהו זולכמו סמפרון בסוקט 754, ולוח nForce 3 250GB פשוטבעתיד לשדרג יותר מקיף
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר מה אתה אומר על OPTERON148 ו-DFI ULTRAD ?זה בול בתקציב ונישמע לי טוב.איך ה-FATAL1TY של ABIT לוח טוב ?
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מה אתה אומר על OPTERON148 ו-DFI ULTRAD ?זה בול בתקציב ונישמע לי טוב.איך ה-FATAL1TY של ABIT לוח טוב ?האופציה של ה Opteron + DFI נשמעת מצוינת אך יקרה בשביל שדרוג בינייםה Fatal1ty לא שווה את המחיר שלו
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר אמרתי לך זה לא ממש שידרוג, אני צריך מחשב חזק נוסף בבית (לאישתי) אז היא תקבל את הלוח והמעבד שלי שיספקו אותה להמון זמן ואני קונה משהו חדש (ואני ממש לא מתכוון לרדת ברמה) לכן אני צריך משהו נורמלי בתקציב הנתון.מה יותר טוב ה-3700SANDIEGO או ה-3500VENICE ?
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר יש כצת בעיה עם ה-OPTERON בחנות שאני קונה אין לו אותם (הוא יבדוק לי אם יש אצל היבואן) אז אני בודק אלתרנטיבות...גם נאמר לי שכדי לחקות לינואר כי תהיה ירידת מחירים אחרי הקריסמס (יהיה עודף מוצרים שלא נימקרו).
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים לא ידוע כלום על שום ירידת מחירים בינואראני לא פוסל את האפשרותאבל אני אומר שאין לי שום מידע על זה
פורסם 2005 בדצמבר 120 שנים מחבר המוכר אמר לי גם שזה לא בטוח אבל מתוך ניסיון שלו (ויש לו הרבה) אחרי החגים תמיד יש ירידה וחוץ מזה זה די נישמע הגיוני לא ?
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מה הגיוני בזה?ירידת מחירים באה בעיקר אחרי ירידות מחירים בארה"ב / באירופה לריטיילרים
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר אז זה לא נישמע לך הגיוני ?לי נישמע הגיוני שאחרי שהשוק מוצף במוצר מסוים (ולקראת החגים מציפים את השווקים באירופה וארה"ב) יש ירידת מחירים כי יש מלא מן המוצר ואין הרבה ביקוש.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים אם כבר מחשב ביינים אז תנסה לחסוך...asrock sata2 ו3000+ הם פיתרון מצויין אם אתה מחפש כוח עיבוד טוב מאוד במחיר נמוך יחסית...אם אתה מתכנן על לבזבז את כל הכסף שהצבת לעצמך,רק כפול ליבה.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים אז זה לא נישמע לך הגיוני ?לי נישמע הגיוני שאחרי שהשוק מוצף במוצר מסוים (ולקראת החגים מציפים את השווקים באירופה וארה"ב) יש ירידת מחירים כי יש מלא מן המוצר ואין הרבה ביקוש.אף אחד לא מציף בשום מוצרזה לא DVD ב-30 שקל שקונים במכולת ומציפים את השוק במיליוני מכשירים
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים לדעתי אפשר להשיג דבר מעל לסביר בתקציב כזה משהו כמו AMD Opteron DualCore 939 165 ASRock 939Dual Upgrade SATA2 יעלו סביבות ה 2500 שקל the best for you
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.