עבור לתוכן

מישהו משתמש ב PureVideo? איך הוא

Featured Replies

פורסם

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

:hi:

פורסם

התקנתי את גירסת הניסיון שלהם, ממה שהבנתי זה עובד רק אם מידיה פלייר של מיקרוסופט.

את האמת לא הרגשתי ממש בהבדל אגב זה עובד רק אם MPEG 2  :kopfpatsch: שזה רק סירטי DVD.

שמע אולי לא התקנתי את זה כמו שצריך או שהמסך שלי על הפנים שלא רואים הבדלים

אבל אני לא ראיתי הבדל מי יודע מה :nixweiss:.

נ.ב:

אם משהוא מכיר את התוכנה הזאת יותר טוב אני גם אשמח לישמועה.

פורסם

אפשר הסבר מה זה בכלל PureVideo?

פורסם

אחרי כמה בדיקות שערכתי אם התוכנה (PURE VIDEO) הגעתי למסקנה שזאת תוכנה שימושית ביותר (במיוחד מי שהמחשב שלו משמש כ-MEDIA CENTER)

התוכנה הופכת את המחשב לרסיבר לכל דבר (יש בה מפענך דולבי דיגיטל, DTS, פרולוגיק 2 וכו') זה מבחינת הסאונד מבחינת הוידאו היא משתמשת ב-GPU כדי לעזור ל-CPU לעשות DEINTERLACING (די רואים את ההבדל באיכות התמונה) האופציה הזאת יותר שימושית ל-HDTV מאשר ל-DVD כי פיענוח MPEG2 לא כל כך מכביד על המעבד לעומת ה-HDTV שורה תחתונה מומלץ ביותר לכל מי שצופה ב-DVD במחשב ובמיוחד מי שיש לו 5 רמקולים וסאב מחוברים למחשב.

נ.ב

הכרטיסים הנתמכים זה סדרה 6 ומעלה (חוץ מכמה 6800 ממה שהבנתי מהאתר של NVIDIA)

פורסם
  • מחבר

האם Powerdvd תומך?

שאר התוכניות שמבוססות Mediaplayer כמו MV2 תומכות

תודה

פורסם

האמת היא שלא נסיתי עם תוכנות אחרות חוץ מ-MEDIA PLAYER המובנה וה MEDIA CENTER (שאגב לא נותן את אותן האופציות כמו ה-MEDIA PLAYER).

ב-MEDIA PLAYER כדי להיכנס לאופציות של התוכנה אתה צריך להפעיל את הסרט ולאחר מכן יופיע לך ICON של NVIDIA ליד השעון בסרגל המשימות, לחיצה ימנית ואתה בפנים.

אגב אני לא סגור על זה אבל ניראה לי שהתוכנה היא גם CODEC ל-MPEG2 אז כל מי שהמחשב שלו לא מנגן DVD (התוכנה מבקשת CODEC ל-MPEG2) מוזמן לנסות את התוכנה ולהודיע לנו על תוצאות.

עוד דבר שלא אמרתי זה שהתוכנה זמינה באתר של NVIDIA כ-DEMO ל-30 יום ואחרי שהורדתם אותה תיעזרו באתר להוראות התקנה (התוכנה מצריכה ACTIVATION גם לדמו.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים