עבור לתוכן

Windows Messenger

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?

פורסם

thtking, אני רואה שאתה משתמש חדש ולכן אני לא נועל את ת'רד, עדיין..

תשנה דחוף את הכותרת בהתאם לדרישות הפורום, כותרת עניינית המכילה את תוכן השאלה באופן מתומצת.

ואני מציע לך להבא לקרוא ולהפנים את הכללים בהודעת הסטיקי בראש כל פורום ובהסכם ההרשמה.

מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה:

דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים.

כמו כן, החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה.

גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר.

לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו.

אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום.

אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא אף תעלם לגמרי מהפורומים.

פורסם

מנהלים,, תקלטו ..

תמיד אפשר לערוך ! , לא חייב לנעול תמיד ..

זה משתמש חדש , אבל גם למשתמש ותיק אפשר לערוך .

מקווה שתקחו את זה לתשומת לבכם .

אפשר להוסיף משתמשים למסנג'ר ע"י הוספתם בתור איש קשר בהוטמייל .

ואם תפתח את המסנג'ר ( אם זה עברית ) תראה למטה "ברצוני" ומתחתיו להוסיף איש קשר ומשם אתה יכול להמשיך לבד..

לגבי ה icq ( או איציק בשמו העברי ;) ) תראה לחצן "add" , יפתח לך חלון חדש .

שם תראה "icq number " ותיבה לבנה ריקה , תרשום את הicq של מי שאתה מחפש , הוא יחפש לך ..

אם ישנו כזה אדם , תלחץ על השם ותלחץ על add ותוסיף אותו לרשימה .

בהצלחה

פורסם

מנהלים,, תקלטו ..

תמיד אפשר לערוך ! , לא חייב לנעול תמיד ..

זה משתמש חדש , אבל גם למשתמש ותיק אפשר לערוך .

מקווה שתקחו את זה לתשומת לבכם .

אם היית קורא את הוויכוחים הקודמים בנושא, היית מבין למה אנחנו עשינו את זה פעם ועכשיו הפסקנו מלעשות את זה.

פורסם

דבר ראשון המדיניות של האתר היא שלא לערוך את ההודעות (והמדיניות הזו קיימת כבר הרבה זמן).

אני בנדיבות לבי עוד אפשרתי למשמש (בגלל שהוא חדש) לערוך את ההודעה שלו ובאתי באמת לקראתו.

וכמו שגוסט אמר, אם היית בודק דיונים שהתקיימו בעבר בנושא היית מבין את הסיבות למדיניות הזו:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=14533

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=15332

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=15420;start=0

המטרה של הנעילה היא שהמשתמשים יתקנו את דרכם ולא שהמנהלים ירדפו אחרי המשתמשים (כמו שהיה עד עכשיו) בנוסף אני מאמין שהשיטה כמו שננקטה עד עכשיו הניבה תוצאות וכבר היום הדיון בפורמים הוא יותר שוטף ומקצועי.

מעבר לכך לא נעלתי את ת'רד מטוב ליבי וכמו שאתה רואה היא עדיין לא ערוכה, והכותרת נשארה לא עניינית ולא תורמת ולכן עכשיו הת'רד ננעל.

עשיתי הרבה מעבר ואין לך על מה לבוא בטענות.. ואם יש לך מה להוסיף אתה תמיד מוזמן להגיב בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים