פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים ההבדל היחיד בין השניים זה יכולות הOC,האופטרונים תותחים בOC ועל אויר יגיעו הרבה יותר רחוק מאשר מאטלונים.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים כמובן שהוא לא יעשה את ההבדל בין מריץ משחק או לא, ההבדל שהוא יתן זה OC מדהים תוספת CACHE וכל זה ב-+ אותו מחיר...זה לא קשור לקאש, זה קשור לבקר זיכרון ולסטפינג.
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים זה לא קשור לקאש, זה קשור לבקר זיכרון ולסטפינג.לא אמרתי שזה קשור ל-CACHE !!!אמרתי שאתה מקבל מעבד באותה מהירות עם יכולת OC מצויינת וכבונוס תוספת CACHE וכל זה כימעת במחיר האטלון, לכן אם זה בסך הכל מעבד עם שם אחר והוא מסוגל להריץ משחקים תוכנות וכו' אז למה לא ללכת עליו ?
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים לא אמרתי שזה קשור ל-CACHE !!!אמרתי שאתה מקבל מעבד באותה מהירות עם יכולת OC מצויינת וכבונוס תוספת CACHE וכל זה כימעת במחיר האטלון, לכן אם זה בסך הכל מעבד עם שם אחר והוא מסוגל להריץ משחקים תוכנות וכו' אז למה לא ללכת עליו ?זה מה שבעולם עושים לא מעט אנשים
פורסם 2005 בנובמבר 2820 שנים כי בארץ לא הייתה מודעות למעבד הזה כשקניתי את המחשב, ולא, אני לא מתחרט.אם אני לא טועה הנושא הוא לא אם אתה מתחרט בגלל שקנית אטלון (אגב גם אני קניתי אחד ;D) אלא מה יותר טוב ולדעתי האופטרון הוא קנייה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.