עבור לתוכן

משהו מוזר שקרה לי

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR

עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב:

ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000

BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1

והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp

C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml

היה להם חלק מהERROR

למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה

;)

פורסם

קודם כל - תשנה כותרת דחוף.

דבר שני, החלון של the system has recovered from a serious error מספר לך שהיתה שגיאה עצבנית שמעה"פ לא יכולה היתה להתגבר עליה, והיא קרסה. הקבצים המצויינים מכילים לוג של מה שקרה ו-dump של הזכרון שלך באותו רגע. הייתי מציע לך לגשת פשוט ל- event viewer (תחת administrative tools בלוח הבקרה) ולבדוק מה קרה באותה שעה בלוג של ה-SYSTEM. סביר להניח שתמצא את הפתרון שלך שם.

פורסם
  • מחבר

MOOSHE יש לי שאלה אליך למה אתה חושב שאתה מנהל פורום אם מנהל פורום יגיד לי אז אני ישנה

(ועוד אתה משתמש מתחיל ממש חוצפה זה לא שאתה משתמש וותיק או משהו כזה) :nono:

פורסם

מר delux,

אתה מהלך על חבל דק ביותר - בו אני מקציב לך 10 דקות (יותר מידי מאחר וזאת כבר הזדמנות שלישית http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=16816) להפנים את כללי הפורום.

אם היית קורא את הודעת הסטיקי בראש הפורום היית יודע כיצד יש לפרסם הודעה, אני אומנם לא אנעל את הת'ראד, זהו תפקידו של OmerMan מנהל הפורום, אך אני לא ההסס להרחיק אותך מהפורומים בצורה רישמית.

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'Windows'.

פורום זה נועד לשאלות הקשורות במערכת ההפעלה ווינדוס על כל גרסאותיה, החל מWindows 3.11 ועד לWindows XP.

אם הווינדוס שלך עושה בעיות ואינך יודע כיצד לפתור אותן, אם אתה מעוניין להתקין ווינדוס חדש אך אינך יודע איך לעשות זאת או אם מצאת באג נוסף במערכת ההפעלה הזו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך.

שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הנוגעות למערכת ההפעלה ווינדוס.

שאלות בנושאים שאינם קשורים לווינדוס, מקומן אינו בפורום זה.

מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה:

דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמשוך יותר צפיות ותגובות מאשר כותרת עם סימני קריאה מרובים.

אל תהסס להשתמש באפשרות החיפוש בפורום, ייתכן מאוד ששאלתכם נשאלה כבר בעבר ונענתה.

שמור על שפה נאותה ועזור לנו לשמור על רמתו הגבוהה של הפורום, הן בפן המקצועי והן בפן התרבותי.

אין להקפיץ ת'רדים בידי היוצרים שלהם. אם מישהו רוצה להגיב לנושא שלכם הוא יגיב, אל תקפיצו את הת'רד כדי למשוך תשומת לב מיותרת, נושאים שיוקפצו ע"י יוצריהם יינעלו מיד.

כמו כן, החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה.

גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר.

לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו.

אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום.

אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא אף תעלם לגמרי מהפורומים.

יום טוב וגלישה מהנה,

צוות HWzone.

התנהגות מנומנסת בפורום, בין אם הם וותיקים או חדשים היא מחייבת.

מבחינתנו למשתמש אשר מסרב להפנים את חוקי הפורום כאשר הוא נענה בצורה מנומסת שוב ושוב אין מקום בפורומים פה, במיוחד כאשר הוא מעליב משתמש אשר מנסה לעזור לו, לתשומת לבך.

פורסם

אני ממליץ לך לעדכן את הוינדוס שלך! אולי התקנת איזה תוכנה חדשה? תסיר אותה! תבדוק וירוסים! תעשה סריקות שגיעות, תעדכן את הוינדוס מהדיסק ההתקנה (כלומר תתקין מחדש בלי לפרמט)

מקווה שעזרתי...

פורסם

הת'רד ננעל, עקב כותרת לא עניינית.

delux, ניתנה לך יותר מהזדמנות אחת לשנות את הכותרת, אך הכותרת נשארה לא עניינית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים