פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים שלום,יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה.מה אפשר לעשות?אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2?תודה מראש זה נורא דחוף.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר זה העניין שאני לא מוצא בשום מקום XP HOME EDITION HEBREW כולם באנגלית ואני חייב בעברית זה מחשב של הגזבר בעבודה והוא לא מסתדר עם אנגלית הכי טוב.אם היה לי להוריד את זה מאיפשהו לא הייתי חושב פעמיים ועושה זאת.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אתה יכול להוריד עידכון לעיברית זה בערך 200 מגה מאוד יעיל רוצה קישור לאימיול?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים עדכון לעברית אחרי ההתקנה זה רק ל PRO לא ל HOME.למה אתה צריך לצרוב התקנה אם יש לך רישיון חוקי? הדיסק נדפק או שנאבד לגמרי?אם הדיסק לא עובד אפשר לשלוח למיקרוסופט והם ישלחו לך חדש.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים נידמה לי שזה עבד ....אבד הלך לאיבוד צודק אפשר להתקין עידכון על פרו וגם צריך שהוא יתמוך ב MUI נידמה לי בקיצר כבר הזהיאו אותי שלא לעודד ווארז אז לך חפש באימיול זה לא בעיה
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר בקציור הדיסק היה דפוק וזרקו אותו (טמבלים) וזה לא ווארז מכיוון שיש לי את המספר והרשיון.ולא אי אפשר להתקין MUI על HOME רק על PRO.אם אני אתקשר למיקרוסופט מה הם יציאו לי? זה לא הגיוני שהם עגעדו לקנות את הרשיון שוב נכון?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אתה לא קניתה את התוכנה בחיים אתה כן קניתה את הרישיוןהם ישלחו לך דיסק אם תראה להם את הרישיון מהאתר של מיקרוסופט:http://www.microsoft.com/israel/communities/newsgroups/dgbrowser/default.mspx?query=%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8&dg=microsoft.public.il.windows&cat=〈=he&cr=IL&pt=&catlist=91551607-CD2D-4B82-9598-1999281E01D0&dglist=&ptlist=&exp=&sloc=he-ILתעשה חיפוש ל"תקליטור שבור"ובאחת התשובות:"קרה לי מקרה דומה מיקרוסופט ביקשה רק אתהמספר הסדורי לאחר שבוע הגיע אלי תקליטור חדש בדואר רשום"ולכול אלה עם הMULE אתם קצת מגזימים עם התגובות שלכם לגבי ההורדות ורוצון לתת לינקים לתוכנות פרוצותלמי שיש חוקי יש פיתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.