עבור לתוכן

הפרויקט הראשון שלי

Featured Replies

פורסם

תראו שוטטתי קצת באנטרנט באתרים של גלריות מודינג וכדומה, ראיתי כל מיני דברים מוזרים אבל את זה הכי אהבתי => מ-ח-ש-ב מג-י-ר-ה !!

אני מעדיף מודינג עשוי מקנוי, למה להוציא מאות שקלים על מארז, קצת דימיון והכל ישתלם...

אז ככה, הוא לא לקח לי הרבה זמן תגידו 3 שעות בלחץ...

אם יש לכם המלצות נוספות לפרויקט שתפו אותי...

מקווה שתאהבו :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ועוד תמונות...

פורסם
  • מחבר

ועוד קצת תמונות...

פורסם

נחמד מאוד אבל תראה תמונה של הפרוייקט שהוא מסויים תשים מכסה למגירה ועוד משהו למה שלוש הודעות רצופות אני מקווה שהמנהלים ייחפו לך על זה ךהבא אל תעשה את זה

פורסם

נחמד מאוד....

איזה מחשב זה ? (הוא ניראה מאוד ישןןן)

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד אבל תראה תמונה של הפרוייקט שהוא מסויים תשים מכסה למגירה ועוד משהו למה שלוש הודעות רצופות אני מקווה שהמנהלים ייחפו לך על זה ךהבא אל תעשה את זה

אפשר רק עד 4 תמונות בהודעה אחי...

ויש דלת לארון הזה אחי רק הוצאתי אותה, אני השבוע ממשיך את זה ואני שם במקום הדלת מעץ משטח פרספקס ועושה חורים לשתי מאוררים 120 שברשותי חריטות, לדים תאורה את יודע אחי מש'ו נחמד, אני יעלה תמונות שזה יהיה גמור :yelclap:

נחמד מאוד....

איזה מחשב זה ? (הוא ניראה מאוד ישןןן)

מה ישן יש לי אותו חצי שנה, תראה מפרט...

פורסם

יפה מאוד!

פורסם

נראה נחמד... אתה יכול להראות איפה אתה עומד למקם את המגרה?

ממה שזה נראה, אתה פשוט הכנסת את כל המערכת לתוך איזה מגרה והתקנת את הכוננים על הדופן... לא יזיק איזה דלת שתסגור את הכול...

פורסם
  • מחבר

יש דלת אחי, אבל היא מעץ ואני לא רוצה להרוס אותה עם קדיחת חורים למאוררים (לסירקולציה)...

השבעו אני אומור ללכת להביא משטח פרספקס ולהשים אותו במקום הדלת, שתי מאוררים 120 שפועלים על 220 וולט כמה לדים מפסקים לON\OFF ולרסט...

תמונות יעלו השבוע  :xyxthumbs:

פורסם

לא צריך הרבה מאוררים בשביל "מארז" כזה מרווח... לפי דעתי שני מאוררים של 5 ס"מ למטה ו2 למעלה יספיקו... מאוררים גדולים באמת לא יראו משו.

אתה מתכוון לעשות גם מקום לכוננים כדי שלא תצתרך לפתוח כל הזמן את הדלת?

ולגבי הפרספקס: אני מציע לך לקרצף את כולו ולשים תאורת לדים כדי שהדלת תהייה חצי אטומה לאור ולא יראו את המערכת (בכול זאת, לוח HS והכרטיסים לא נראים יפים במיוחד...)

פורסם

הייתי ממליץ לך לסובב את הספק, שאת האוויר החם שהוא פולט יזרוק לבחוץ.

יש לי רעיון בשביל הדלת. דבר איתי..

פורסם
  • מחבר

לא צריך הרבה מאוררים בשביל "מארז" כזה מרווח... לפי דעתי שני מאוררים של 5 ס"מ למטה ו2 למעלה יספיקו... מאוררים גדולים באמת לא יראו משו.

אתה מתכוון לעשות גם מקום  לכוננים כדי שלא תצתרך לפתוח כל הזמן את הדלת?

ולגבי הפרספקס: אני מציע לך לקרצף את כולו ולשים תאורת לדים כדי שהדלת תהייה חצי אטומה לאור ולא יראו את המערכת  (בכול זאת, לוח HS והכרטיסים לא נראים יפים במיוחד...)

[glow=red,2,300]בקשר לקירצוף אחי, איך מקרצפים את המשטח ?! כי אני באמת רוצה שהוא יהיה שקוף וחריטה ללדים שיהיה מש'ו מעניין ושיראו יותר טוב את הבפנוכו...[/glow]

הייתי ממליץ לך לסובב את הספק, שאת האוויר החם שהוא פולט יזרוק לבחוץ.

יש לי רעיון בשביל הדלת. דבר איתי..

[glow=red,2,300]הספק מוציא את האויר החם לקדימה אחי, עכשיו אני מתכנן לעשות על המשטח חור גם בשבילו, או שאתה אומר שאת האויר החם הוא יעיף לחלק האחורי ?![/glow]

פורסם

תגיד, עישנת משהו? מה זה האדום הזה?????????? תערוך את ההודעה שלך!

לפי דעתי הדרך הכי טובה לקרצף היא עם דראמל וראשים 115, 116, 194, 196

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.msg621806#msg621806

http://hwzone.co.il/newspics/masternargila/DremelBits/hsc.gif

המאורר של הספק אמור לשאוב אוויר קר, לכן רצוי שתשים לידו מאורר קטן שישאב אוויר החוצה, בלי להסתבך יותר מידי. אם אתה רוצה, שים את הספק בתעלה בצורת U שמצד אחד תשאב אוויר ומצד שני תוציא...

פורסם

Great job.

פורסם

תגיד, עישנת משהו? מה זה האדום הזה??????????   תערוך את ההודעה שלך!

לפי דעתי הדרך הכי טובה לקרצף היא עם דראמל וראשים 115, 116, 194, 196

אני ממליץ פשוט לשייף את הפרספקס עם נייר שיוף גס..

זה יתן לך מראה של פרספקס חלבי בצבע של הלדים שתשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים