פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אם אתה רוצה לפרמט את המחיצה הראשית אז ע"י הפעלה של המחשב עם הדיסק התקנה של ה Windows כניסה להתקנה ושם יש את האפשרות לפירמוט.אם אתה רוצה לפרמט מחיצה משנית אתה יכול לפרמט מתוך ה- Windows.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אם אתה רוצה לפרמט את המחיצה הראשית אז ע"י הפעלה של המחשב עם הדיסק התקנה של ה Windows כניסה להתקנה ושם יש את האפשרות לפירמוט.אם אתה רוצה לפרמט מחיצה משנית אתה יכול לפרמט מתוך ה- Windows.איפה בדיוק? כי לא מצאתי.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים תיכנס להתקנה של ווינדוס שהיא כוללת SP1/2 ואז תלחץ R.אחרי מכן תקיש:FORMAT [volume]/FS:filesystemאת ה-[volume] תחליף בשם המחיצה ואחריו נקודותיים ואת ה-filesystem במערכת הקבצים שאתה רוצה.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אני לוחץ R וכלום לא קורה, אתה מתכוון במסך התקנה כשאני מכניס את הדיסק לכונן?
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אתה מכניס אותו עם ההפעלה של המחשב לא מהווינדוס! יהיה מסך כחול ואחרי שכל הקבצים שנחוצים להתקנה ירוצו למטה זה ישאל אותך מה אתה רוצה לעשות ואז תלחץ R.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.