פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים קנתי שתי יזכורנות512 cl 2.5supertalentddr400עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1ומזה T2ומה שליואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים T1 וT2 זה משהו כנו הקשר שלהם למעבד... תשים על T1 בביוס ואתה לא צריך שהם יהיו יותר מהירים...
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים T1/T2 זה מחזורי שעון בין המעבד לזיכרונותT1 המעבד "מדבר" עם הזיכרונות כול מחזור אחד..T2 המעבד "מדבר" עם הזיכרון כול שתי מחזורים..(אחד כן אחד לא..)ותעשה חיפוש היו מלא תרדים על זה..במערכות אינטל השיפור פחות מורגש מבAMD..וזה צריך להיות בביוס שלך ...(תחת הגדרת של הCHIPEST תחפש בלשונית advanced...)
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר אוקי ניכנסתי לשם יש לי שם את זהconfig dram timing by spd---------enabledhyper path-------------autopeg buffer vength-------------autolink latency-------------autopeg link mode-------------autopeg root chtrol-------------autoslot power-------------autoאיפה ה t1הא ושאני עושה ת config dram timing by spdעל desabeld מופיעה לי עוד אפשריות
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים כשאתה מבטל config by SPDאמור להיות לך Performance Mode או CPC או משהו כזהבכל מקרהאצלך אין טעם לשנות את זה ל 1T כי אין שיפור ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.