עבור לתוכן

התאמה בין לוח Gigabyte GA-8N-SLI Pro לבין כרטיס גרפי GV-3D1 ומעבד P-D 820 2.8Ghz

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים.

המחשב מבוסס טכנולוגית SLI.

לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro.

כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB)

מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz.

הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1.

נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם.

בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ולמעשה תומך רק ב-Single Core mode.

במקומות שונים באינטרנט אני רואה שהכרטיס מסך שלי נמכר בבאנדל עם לוח אם GA-K8N-SLI שהוא לוח ל-AMD.

האם מישהו קנה תצורה דומה או יכול לעזור לי לשחרר את הפלונטר הזה? אני בעצם מנסה לראות האם ואיך לשנות תצורה במינימום שינויים, ולא להחליף עכשיו לוח אם+זכרונות+מעבד לתצורת AMD. או שאולי כדאי לי?

אשמח להבהיר עוד נקודות אם משהו יכול לעזור. חקרתי את הנושא לעומק אך אין לי תשובה ברורה.

תודה!

פורסם

יש לי את אותו לוח רק אם AMD 4200 X2 והוא תומך יופי במעבד (שהוא כפול ליבה), מימה שאני מבין הלוח הזה

לא מתאים כל כך לאינטל נסה להחליף מעבד לAMD (אם אפשר) ואז תנסה. :xyxthumbs:

פורסם

הרכישה הזאת לא משתלמת (מבחינת לוח ומבחינת כרטיס מסך)

אם אתה יכול להחזיר את הלוח ואת הכרטיס מסך ולקבל עליהם זיכוי מלא - מה טוב

ואז אפשר לחשוב הלאה לכיוון לוח עם 945P וכרטיס מסך 7800GT שנמכר במחיר קרוב ל GV-3D1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים