עבור לתוכן

SEND REPORT רמאות אחת גדולה

Featured Replies

פורסם

נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה

אני אומר רמאות אחת גדולה למה:

1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL)

2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה

3. מעצבן

פורסם

מי אמר שהם יטפלו בזה ?

פורסם
  • מחבר

אז למה זה ליופי?

פורסם

אולי שהם ידעו מה הבעיות ב win שלהם והם בודקים את עצמם ?

פורסם
  • מחבר

אולי זה לא תשובה אני נתתי עובדה!

פורסם

הם יפתרו את הבעיה אם היא חוזרת אצל משתמשים ע"י WINDOWS UPDATE

אגב למה לא ביטלת את האופציה הזאת סתם מעצבנת ומאיטה את המחשב

פורסם

צריך להיות די נאיבי כדי לחשוב שמיקרוסופט יפנו באופן אישי לכל משתמש שנתקל בתקלה בווינדוס שלו, לשם כך הם יצטרכו להעסיק מאות אלפי עובדים רק במחלקת תמיכה טכנית :P

בכל מקרה, ה Send Report נועד לדווח למיקרוסופט על תקלה שמתרחשת במצב מסוים עם חומרה מסוימת, כדי שהם **אולי** יחשבו פעם לטפל בנושא, כמובן במידה והבעיה אכן נובעת ממערכת ההפעלה.

פורסם

אופטימי הא ? ;)

פורסם

אגב למה לא ביטלת את האופציה הזאת סתם מעצבנת ומאיטה את המחשב

גם אני ביטלתי את האופציה..

Control Panel > System > Advanced > Error Reporting > Disable Error Reporting

פורסם

אופטימי הא ? ;)

בואו לא נגזים... אם הם יקבלו דיווחים על אותה הבעייה ממשתמשים רבים, בוודאי שהם ינסו לטפל בה. כל המטרה של הדיווח היא לעזור למתכנתים של מיקרוסופט למצוא את הבעיות השכיחות ביותר , ולדאוג לתקן אותם ב SP הבא.

פורסם

נקח לדוגמה את הבאג האבטחה הענקי שיש באיכספלודר, שמאפשר לכל קראקר זוטר לראות SSL Sessions כ Plain Text עם קצת ARP Spoofing

בקונקי (הדפדפן של קיי די אי) תיקנו את הבאג 90 דקות אחרי שהוא התגלה (וזה באג מאד חמור, למי שלדוגמה בודק את השבון בנק דרך האינטרנט, או קונה דברים דרך האינטרט) ולעומת זאת מייקרוסופט, פשוט התעלמו והכחישו, אמרו שזה באג במערכת הפעלה, אמרו שזה לא משהו רציני.. כן.. בטח..

(ואני כמעט בטוח שהם *עדיין* לא תיקנו את הבאג.. לך תסמוך על תוכנות מסחריות)

למייקרוסופט לא אכפת מהבאגים, לא אכפת מהפרוטוקולים, לא אכפת מהמשתמשים, לא אכפת מהתוכנה שהם עושים, לא אכפת להם מכלום חוץ מכסף...

תוכנה גרועה + שיווק מצויין :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים