פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים ככה : Tools Options Preferencs תוריד את ה v מהאופציה Run This program...זאת האופציה הראשונה קשה לפספס
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים מחבר לא נראה לי שראיתה את התמונה, יש לי שני מסנג'רים ואני רוצה להפטר מאחד מהם!
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים תקן את הקישור של התמונה.אגב, לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, להסיר את התוכנה לחלוטין?
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים דבר ראשון לא הבנתי כלום מהכותרת (tow?!) תשנה אותה לכותרת נורמאלית , וסדר את התמונה.עריכה: ערכתי לך את הקישור לתמונה ואת הכותרת, אבל אני לא מבין למה היית צריך לשים תמונה ענקית של כל שולחן העבודה שלך במקום "לגזור" רק את ה- tray.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים גם אצלי זה ככה, כש-WINDOWS עולה יש לי שני ICONS של ה-MESSANGER.אם אני מעביר את ה-CURSOR עליהם אחד נעלם.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אם אני מעביר את ה-CURSOR עליהם אחד נעלם. אם ככה, הבעיה היא שהתוכנית התרסקה וחלונות העלתה אוטומטית אחת חדשה. תגידו, כמה תוכנות IM אתם צריכים על המחשב? אולי הגיע הזמן להעיף אחת מהן... למשל את MSN Messenger? Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.