עבור לתוכן

מחפש להוסיף זיכרון של DDR עוד 256MB

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100

בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות

1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ

אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ?

2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר?

3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB כך יהיה לו 768MB של זיכרון RAM וזה יפעל ללא בעיות?

אני קצת לחוץ בזה לא בזמן פשוט שמעתי על בעיות של אי תאימות וכל מיני דברים שהמחשב עושה פשוט RESTART אחרי שמוסיפים זיכרון או שהם לא פועלים 2 הסקטים ביחד ..

תודה מראש לעוזרים..

פורסם

1. אין צורך בפירמוט

רק לכבות את המחשב לפתוח אותו להכניס זכרון לסגור ולהדליק

2. בין 150 ל 180 שקל

עדיף לקחת מחברה מוכרת. וזה בסדר שזה לא על אותו תדר, החדש יירד לתדר של הישן

3. כן, אבל אם קיימת לו אופציה של Dual Channel הוא לא יוכל לנצל אותה במצב כזה

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי על Dual Channel אני גם לא יודע מה זה בכלל??

ובקשר לחברה זה משנה עם למשל זיכרון אחד של SAMSUNG ואחד של OCZ או של חברה אחרת הם עדיין יפעלו לי 100% ללא בעיה?

פורסם

הם אמורים לפעול יחד 100% בלי בעיה, אבל לפעמים יש נפילות קטנות שזכרון מסוים לא עובד טוב עם זכרון אחר על לוח מסוים

נדיר אבל קיים

ו Dual Channel זאת אופציה של חיבור 2 זכרונות להכפלת רוחב המילה (המידע שיכול להישלח ברגע נתון) מ 64Bit ל 128Bit

זה יכול להועיל לפעמים

פורסם
  • מחבר

הם אמורים לפעול יחד 100% בלי בעיה, אבל לפעמים יש נפילות קטנות שזכרון מסוים לא עובד טוב עם זכרון אחר על לוח מסוים

נדיר אבל קיים

ו Dual Channel זאת אופציה של חיבור 2 זכרונות להכפלת רוחב המילה (המידע שיכול להישלח ברגע נתון) מ 64Bit ל 128Bit

זה יכול להועיל לפעמים

נדיר אבל קיים - יותר נדיר אבל מפחיד אותי במיוחד עם המזל הגרוע שלי :)

אם נניח הזיכרונות לא יעבוד לי טוב ביחד (אני מתכנן לקנות מ KSP) אז יכלו להחלףי לי את הזיכרונות למשהו שכן יפעל גם אם הרכבתי אותם בעצמי כי אני יודע שיש חנות שאם אתה מרכיבי בעצמיך אז אין אחריות או שמקזזים אותה למשל בivory..

פורסם

הם יחליפו לך

אם לא יחליפו תגיד שאתה רוצה לנצל את החוק להגנת הצרכן ויש לך 14 יום להחזיר את המוצר ולקבל עליו זיכוי או מזומן בחזרה

לכמה הם יכולים לקצץ את האחריות? לשעתיים?

פורסם
  • מחבר

הם יחליפו לך

אם לא יחליפו תגיד שאתה רוצה לנצל את החוק להגנת הצרכן ויש לך 14 יום להחזיר את המוצר ולקבל עליו זיכוי או מזומן בחזרה

לכמה הם יכולים לקצץ את האחריות? לשעתיים?-LOL

לא למשל אם אתה קונה מחשב בחברת IVORY כמו שאני קניתי (לצערי) אז אומר לי בחברה שאם אני ארכיב בעצמי את המחשב תתבטל לי האחרות/תקוזז הם טענו שאם מישהו שלא מוסמך בתור טכנאי ומוכר ע"י החברה עושה זאת האחריות מתבטלת..

זה נכון גם לאם אקנה שם זיכרונות?

פורסם

זה בולשיט אחד רציני

אם הם אומרים לך ככה אל תקנה מהם

פורסם

לא למשל אם אתה קונה מחשב בחברת IVORY כמו שאני קניתי (לצערי) אז אומר לי בחברה שאם אני ארכיב בעצמי את המחשב תתבטל לי האחרות/תקוזז הם טענו שאם מישהו שלא מוסמך בתור טכנאי ומוכר ע"י החברה עושה זאת האחריות מתבטלת..

זה נכון גם לאם אקנה שם זיכרונות?

עקרונית אסור לדבר כאן על חנויות ספציפיות

אבל כל חנות שאומרת לך אם אתה פותח את המארז האחריות מתבטלת

להתרחק ממנה כמו מאש

פורסם
  • מחבר

עקרונית אסור לדבר כאן על חנויות ספציפיות- סליחה חשבתי שאסור רק להשמיץ רק חיפשתי לתת דוגמא..

אבל כל חנות שאומרת לך אם אתה פותח את המארז האחריות מתבטלת

להתרחק ממנה כמו מאש

אוקיי אז לקחת זיכרונות של 256MB DDR איזה חברה הייתם ממליצים לי?

+אני אשאל כבר את המוכר אם זה בסדר שאם יהיה לי בעיה אם הזיכרונות ואני מתקין בעצמי אז אני אוכל להחליף אותם עד 14 יום או לפחות אשאל כמה זמן יש לי...

מחירים בין 150-240..

פורסם

Samsung / TwinMOS / PQI / GeiL / PDP / A-Data / OCZ

תלך על זה עם האחריות הארוכה ביותר

אם יש יותר מאחד לך על זה עם המחיר הזול ביותר

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחפש משהו של SAMSUNG TWINMOS או של A-DATA אתה יכול לתת לי לינק לזיכרון של 256MB DDR של אחד מהחברות האילו עם קצת נתונים על הזיכרון עצמו?

פורסם

בעיקרון לא המלצתי לך על דגם ספציפי

אתה יכול להסתכל באתרים של החברות על הזכרונות השונים (שים לב בעיקר ל Value)

פורסם
  • מחבר

מה זה מתח סביר למשל?

לזיכרון רגיל כמו שכבר אמרתי..

פורסם

2.5V-2.8V

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים