עבור לתוכן

איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת

איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ?

נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט...

אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות

ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל...

לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?

פורסם

תשמע , אם אתה מתכנן אי פעם לעשות OC למעבד אז לוח של אינטל לא אופצייה , אין אפשרות כזאת בלוחות שלהם

אבל אם אתה לא אז מנסיון שלי עם לוחות של אינטל הם מאוד מאוד אמינים ויש מעט מאוד בעיות איתם

פורסם
  • מחבר

תשמע , אם אתה מתכנן אי פעם לעשות OC למעבד אז לוח של אינטל לא אופצייה , אין אפשרות כזאת בלוחות שלהם

אבל אם אתה לא אז מנסיון שלי עם לוחות של אינטל הם מאוד מאוד אמינים ויש מעט מאוד בעיות איתם

השאלה היא איך הם ממקומים לעומת לוחות אחרים, למשל ג'יגה בייט, מהניסיון שלי לפחות, ויצא לי לעבוד איתם הרבה לוחות מצויינים, גם מבחינת מבנה הנוחות, הביוס מסודר הפיצ'רים.. בקיצור הכל מאוד נוח ונגיש... אבל האם באמת לוח שלא נותן לך יותר מדיי לעשות הרבה.. נחשב "יציב" או "אמין יותר" בהכרח ?

פורסם

הלוחות של אינטל לרוב מאוד מצומצמים בפיצ'רים

חסרי אפשרות לאוברקלוק

אבל אמינים בצורה יוצאת מן הכלל

פורסם

הלוחות של אינטל נחשבים אמנים יחסית..(גם גיגהבוט..)

אבל הלוחות שלהם מאוד מאוד מצומצמים הן מבחינת פיצ'רים והן מבחינת אופציות בביוס וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים