פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אין ברוב לוחות ה 865PE אפשרות לשינוי מ 2Tהזכרונות שלך עובדים על 2T בלי שתשנה אותם ל 1T, ורק ב 875P וחלק קטן מה 865PE יש אפשרות לשנותאם אתה באמת רוצה לבדוק תחפש P.A.T
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים מחבר האמת שלי אין שום סיבה לשנות את האפשרויות... פשוט רציתי לדעת בכלליות אם זה אפשרי כי חבר שלי הוסיף כרטיס זכרון של 256 ועכשיו יש לו 512 בסה"כאבל המחשב שלו כל הזמן קורס ומביא לו מסכים כחולים כל הזמן והוא שאל אותי מה יכולה להיות הבעיה וחשבתי שזה זה אבל גם לו אין אפשות בביוס לשנות זכרונות מ T1 ל T2 אז נגמרו לי הרעיונות... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לו לוח אם intel brownsville D845GBV על פי אוורסט
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים זאת כבר שאלה לפורום תמיכה טכניתהניחוש שלי יהיה על הסטיק החדשכדאי לנסות את הסטיק החדש לבד ללא הישן ולראות אם הוא עדיין יקרוס
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יכול להיות שהוא קיבל סטיק זיכרון פגוםיכול להיות שיש בעיות תאימות עם שתי הסטיקיםותריץ בדיקה עם MEMTEST..(כול סטיק בנפרק ושתיהם ביחד..ותנסה גם להחליף סלוטים..)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר ניסיתי לחפש מאיפה להוריד את ממטסט אבל לא מצאתי.... יש מצב אני מקבל לינק?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר טוב אז עכשיו יש לי את התוכנה ו.... סליחה על הבורות אבל איך משתמשים בה?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים או שצורבים על דיסק כ Bootable, או שמפעילים את ההתקנה לכונן 1.44מפעילים מחדש את המחשב ומוודאים שבביוס ב Boot Priority יש Floppy ו CD-ROM לפני ה Hard Driveונותנים לתוכנה לעלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.